Hayatınızdan memnun musunuz?

Hayatından memnun musun?

  • Evet

  • İdare Eder

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hayatımdan memnunum gene şuan ki durumumuza göre rahatça geçiniyoruz ama Türkiye'nin hâlinden memnun değilim kendi işimide aldığım için pek sorun olmuyor ama umarım düzelmeye başlarız.
 
Kendimden örnek vermek istiyorum. Bence hayat yaşamaya değer. Lise 1'deyken okulun boş olduğunu hissedip okulu açığa aldırıp çalışmaya başladım. Bu süreçte her işe girip tecrübe kazandım. Böyle böyle azimle çalışıp büyük bir şirketlerde çalışmaya başladım. Şu an grafik ve web tasarımcısım. Şu anda çalıştığım yerde ayıptır söylemesi 11250 TL maaş aliyorum. İlk yıllarda aklimin ucundan geçmezdi buraya kadar gelebileceğimi. Eskiye bakarak maddi dururum iyi ve başardığımı görünce hayatın yaşamaya değer olduğunu görüyorsun.
 
Konunun asıl amacı ekonominin ve yaşantının kötü olduğunu tekrarlamaksa evet kötü. Kendi açımdan memnunum denebilir. Türkiye'de birçok insan yaşantısından memnun değildir zaten, bunu sokağa çıktığımda çok daha iyi anlıyorum.

Vayy be sokağa cıkmak ne kadar havaliiii, şahsen ben cıkamıyorum, travma vs. Vs.😢
 
Ailede bana karşı maddi manevi kısıtlama ve bu yüzden evden ayrılma isteğimin günden güne artması bununda üstüne çok yetenekli uzun adamı ekleyince benim akıl sağlığım yok oldu zaten gelecek kaygısı yaşadığımı yazmama gerek bile yok böyle bir hayatı yaşamaya değer mi?
 
Ne istersem tam tersi oluyor ya da istediğim şeyi elde edince elimden başka bir şey kaybediyorum. Sanki hayatta belirli bir slot sayımız var ve sanki ben o slotları doldurmuşum gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı