Sence para her sorunu çözer mi?Çok amacım var ama hepsinin ortak noktası para. Para için yapamayacağım şey yoktur![]()
Kesinlikle.Sence para her sorunu çözer mi?
Şu an 25 yaşındayım. Eğer bu soruyu 17 yaşında bana sorsaydın HAYIR derdim. Şu an EVET diyorum. Belki 35 yaşına gelince tekrar HAYIR 'a dönerim bilemiyorum. Şu an sağlık sorunlarım var ciddi. Tedavim var ama daha rahat edebilmem için parayla alabileceğim tedaviler var. Sevgilim yok ama param olsa çoğu kızı rahatlıkla ayarlayabilirim. Mutlu değilim 8-4 işim var mutsuzum. Param olsa kendi işimi kurar amaçlarım için çabalarım. Param olsa yapacak çok şeyim var fakat yok. İlerde olur mu? mutlaka olur ama zaman geçip gidiyor. Bu zamanlarda para lazım ilerleyen zamanlarda değil. Evet her sorunu çözer.Sence para her sorunu çözer mi?
Ama o zamanda sana sevginden dolayı gelmeyecek kızlar. Sence bu doğru bir sevda şekli mi? Ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana. Para sorunları çözebilir ama mutluluk getirmez diye düşünüyorum.Şu an 25 yaşındayım. Eğer bu soruyu 17 yaşında bana sorsaydın HAYIR derdim. Şu an EVET diyorum. Belki 35 yaşına gelince tekrar HAYIR 'a dönerim bilemiyorum. Şu an sağlık sorunlarım var ciddi. Tedavim var ama daha rahat edebilmem için parayla alabileceğim tedaviler var. Sevgilim yok ama param olsa çoğu kızı rahatlıkla ayarlayabilirim. Mutlu değilim 8-4 işim var mutsuzum. Param olsa kendi işimi kurar amaçlarım için çabalarım. Param olsa yapacak çok şeyim var fakat yok. İlerde olur mu? mutlaka olur ama zaman geçip gidiyor. Bu zamanlarda para lazım ilerleyen zamanlarda değil. Evet her sorunu çözer.
Ek; Kayıplar bir amaç değildir. Allah/Yaratıcı seni ölümle sınamasın diye kelimeler bence yazmayın.
O zaman bana söyle. Çok sevdiğin bir kadın var ve onu paran ile tavladın diyelim. Sence o zaman seni gerçekten sevdiği için mi sevdide geldi şimdi?Kesinlikle.
Evet farkındayım. Sen bana para her sorunu çözer mi dedin bende sana yöntemini söyledimAma o zamanda sana sevginden dolayı gelmeyecek kızlar. Sence bu doğru bir sevda şekli mi? Ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana. Para sorunları çözebilir ama mutluluk getirmez diye düşünüyorum.
Bana göre her istediğimizi yapabiliriz ama noksan olur diye düşünüyorum.Evet farkındayım. Sen bana para her sorunu çözer mi dedin bende sana yöntemini söyledimAşık olmak bir amaç değil ki. Para kazanıp her istediğini yapabilirsin bu hayatta. Aksini söyleyen sütünü içip formda dolanıyordur.
İster sevsin ister sevmesin umurumda olmaz.Ama o zamanda sana sevginden dolayı gelmeyecek kızlar. Sence bu doğru bir sevda şekli mi? Ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana. Para sorunları çözebilir ama mutluluk getirmez diye düşünüyorum.
O zaman bana söyle. Çok sevdiğin bir kadın var ve onu paran ile tavladın diyelim. Sence o zaman seni gerçekten sevdiği için mi sevdide geldi şimdi?
O işler öyle yürümüyor ne yazık ki. Tek taraflı bir ilişki yürümez.İster sevsin ister sevmesin umurumda olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.