Hayattan Kopartan Oyun Önerisi

God of War'ın hikayesi çok farklıydı, resmen oyun bitmesin istedim. Aynı şekilde Cyberpunk 2077'de öyle, hikayesi çok etkileyiciydi. Saint Row serisi de GTA çakması şirin bir oyundur, bir fırsat verilebilir diye düşünüyorum. Pişman ettirmeyecektir.
 
Red Dead Redemption 2. Gerçekten beni hayatın tüm sıkıntılarından koparan, adeta oyunun içinde yaşadığımı hissettiren bir oyun değil şaheserdir.
Dağın tepesinde atımla (İsmi Elena'ydı) ağır ağır dolaşırken inip dürbünle kuşları izlemek, gölde avlanan bir ayıyı görmek, ağaçların arasında takılırken tavşanların kaçışması, kasabalardaki insanlarla etkileşime girmemiz, kamp yaparken etin pişmişliğine göre karnı doyurmak gibi yüzlerce sebepten ötürü oyundan kopamıyorum. Hikaye ve hikaye anlatımı olarakta asla sıkıcılașmıyor veya saçmalamıyor. O harika tonu koruyor. Oyunda hiç mi yüz güldüren bir durum yok hep düz mü geçiliyor diye düşünmeyin. Yeryer karakterlerin kendi aralarında geçen diyaloglarla yeryerse yan hikayelerde tanıştığınız değişik karakterlerle oyun sizi ekran başında tutuyor. Oynamanız şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Şu oyun bir bana mı aşırı karmaşık geldi? 14 saat sonra saldım artık, rehber videoları izleye izleye o da. 😀
Normaldir. Harita çok büyük, destek alma ihtiyacı olan birçok arkadaşım oldu. Oyun souls like ve tatlı diye tavsiye ettim bence tekrar denemelisiniz. Dark souls ve sekiro kadar zor değil ayrıca gayet eğlenceli ve dlcler ile birden fazla sonu var. Denemenizi hala tavsiye ederim yani. İyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Merhabalar. Hepimizin yer yer hayatımız karmakarışık durumda olur, bende bu dönemdeyim. O yüzden beni çekecek (hikayeli olması şart) beni bir süre hayatın sıkıntılarından kopartacak oyunlar gerekiyor.

Sistem, ücret problem değil. Yardımcı olabilir misiniz?
Biraz garip gelebilir ama ben My Summer Car'da kayboluyorum resmen.
 
Hades
Deus Ex Serisi
Halo: Master Chief Collection (Şu an indirimde 25 TL'ye satılıyor)
Division 1 & 2
Hayattan tamamen kopmak istiyorsanız MMORPG olarak; New World.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı