Hayattan soğudum

Tabii ki dert edilecek bir şey bu. İnsanların önünde alay ediliyorsan bunu dert et. Gururu olan bir insan bunu dert eder. Vücudunda kas yoksa ve yağ oranın yüksekse ondan sallanıyordur bacakların. Bir arkadaşın da benzer konu açmıştı. Ona gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Sen de bilgilen. Nereden başlaman, ne yapman gerektiğini anla.

Çok sallanmıyor. Anlık titreme oluyor yere yumuşak bastığımda. Bacak kaslarımı sıkınca ve bacaklarımı elleyince elime çok az bir deri geliyor. Böyle olması normal mi yoksa yağlı mı? Yazdığın şeyi de okudum :)

"Çok sallanmıyor. Anlık titreme oluyor yere yumuşak bastığımda. Bacak kaslarımı sıkınca ve bacaklarımı elleyince elime çok az bir deri geliyor. Böyle olması normal mi yoksa yağlı mı? Yazdığın şeyi de okudum. :)"
Deri önemli değil. Derin kalın veya ince olabilir. Şeker ve yağı hayatından çıkart. Et yemeye başla ve ağırlık çalış. Abur-cuburu bırak. Kasını sıktığında kasların mermer gibi olması gerek. Öyle değilse, yağlıdır. Bacak antremanı yapmak da sorun yaşıyorsan, tek bacağın üzerinde otur kalk. Diğer bacağını diğer bacağının üzerine at, normal oturuyormuş gibi. Çömelebildiğin kadar çömel, kalk. Çok hızlı yapma. 2 bacağınla da her gün 4x10 kere yap bu egzersizi. Sakatlanmamaya da dikkat et. Ağırlık ile çalışma imkanın varsa squat yap. Daha kolay olur. 3 ay sonra at gibi bacakların olur.

Deri önemli değil. Derin kalın veya ince olabilir. Şeker ve yağı hayatından çıkart. Et yemeye başla ve ağırlık çalış. Abur-cuburu bırak. Kasını sıktığında kasların mermer gibi olması gerek. Öyle değilse, yağlıdır. Bacak antrenmanı yapmak da sorun yaşıyorsan, tek bacağın üzerinde otur kalk. Diğer bacağını diğer bacağının üzerine at, normal oturuyormuş gibi. Çömelebildiğin kadar çömel, kalk. Çok hızlı yapma. 2 bacağınla da her gün 4x10 kere yap bu egzersizi. Sakatlanmamaya da dikkat et. Ağırlık ile çalışma imkanın varsa squat yap. Daha kolay olur. 3 ay sonra at gibi bacakların olur.

Şeker ve yağ hayatımda yok. Doğal şekerler alıyorum meyve gibi o da çok az. Antrenörümüz bize program veriyor ona göre yapıyorum egzersiz biraz da ben ekliyorum.

Şeker ve yağ hayatımda yok. Doğal şekerler alıyorum meyve gibi o da çok az. Antrenörümüz bize program veriyor ona göre yapıyorum egzersiz biraz da ben ekliyorum.
Basit şeker ve yağ hayatında yoksa ve ağırlık antremanı da yaptığın halde durum böyleyse testestoron seviyen düşüktür. Günlük 15-20 mg çinko aldığından emin ol ve durum düzelmiyorsa mecbur doktora gideceksin. Vücudunda garip bir şekilde yağlanma varsa ostrojen seviyen fazladır. Bayanların erkeklere göre kassız ve yağlı olmalarının nedeni bu.

Herkesin kas ve kemik anatomisi farklı oluyor, doktora git belki ameliyatla falan halledilir, koştuğunu söylemişsin, koştukça ligamentlerin ve kas dokuların zamanla bu duruma adapte olur, fakat bir anda çok fazla koşmaya başladıysan veya BCAA, Kreatin gibi proteinleri almadıysan ligamentlerin doğru bir şekilde gelişemez, bunu söylüyorum çünkü Türkiyede kimse doğru düzgün et yiyemediği için ülke spor dallarında çok geride kalıyor. Bir diğer ihtimalde genetik testosteron azlığı, vücudun ince fakat yağlıysa, kollarında kıl az bulunuyorsa, bıyıklarının çıkmasında hiçbir belirti yoksa bunlar testosteronun az olduğunu simgeler, doktorla konuşun Sustanon verir belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı