Hayattan soğudum

Arkadaşlar son 2 aydır "Dünya bana karşü kurulmuş bir simülasyon, tüm sevdiklerim, annem, babam, kardeşim ve diğer insanlar tamamen robot ve bu simülasyonun bir parçası." diye bir olay var kafamda. Kendi kendime açıklıyorum simülasyon olsaydı böyle düşünmemize izin verilmezdi falan ama beynim hâlâ aynı olaya inanmaya devam ediyor. Gerçekten çok sıkıldım bu düşünceden. Kendime insanların gerçek olduğunu, bir simülasyonda yaşamadığımızı bir sürü kanıtla anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum. Hâlâ aynı olaya inanmaya devam ediyorum. Artık saçımı yolmaya başladım. Kendime nasıl anlatırım?
Civi civiyi söker 🙃. Bence baska bir teori hakkında düsünmeye baslarsanız bi süre sonra unutursunuz.

Arkadaşlar son 2 aydır "Dünya bana karşü kurulmuş bir simülasyon, tüm sevdiklerim, annem, babam, kardeşim ve diğer insanlar tamamen robot ve bu simülasyonun bir parçası." diye bir olay var kafamda. Kendi kendime açıklıyorum simülasyon olsaydı böyle düşünmemize izin verilmezdi falan ama beynim hâlâ aynı olaya inanmaya devam ediyor. Gerçekten çok sıkıldım bu düşünceden. Kendime insanların gerçek olduğunu, bir simülasyonda yaşamadığımızı bir sürü kanıtla anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum. Hâlâ aynı olaya inanmaya devam ediyorum. Artık saçımı yolmaya başladım. Kendime nasıl anlatırım?
Hocam depresyona hoşgeldiniz.

O zaman neden robotlardan tavsiye istiyorsunuz? Büyük ihtimal sadece beyniniz sıkıldığınız için sizi kandırıyor.

Sanırım bu durumdan dolayı. Bir arkadaşım vardı günde en az 4 saat konuşup oyun oynardık. Yaklaşık 1 haftadır konuşmuyorum ve 1 haftadır bu teori beni gerçekten rahatsız ediyor. Kendimi artım tamamen derslerime vereceğim. Ayrıca ne zaman ki 10 saniye bile boş dursam aklıma bu geliyor ve beynimi parçalayasın geliyor. İçimi rahatlardınız çok teşekkür ederim hepinize :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı