Hayattan zevk alamamak

Ben de aynı durumdayım hocam. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum eskisi gibi. Ne derslerimden ne oyunlardan dizilerden ne gezip tozmaktan. Gün boyu düşünüyorum sorguluyorum cevap bulamıyorum. Umarım bir gün bulur mutlu bir şekilde cevaplarım sorunuzu.

Arada alıyorum bisikletimi dağa falan çıkıyorum, arada denize gidiyorum, başka şehirlere gidiyorum, iyi geliyor ama sonrasında aynı sıkıntı, çöküntü bunalım gibi bir şeydeyim sanırım.
Şehrin ortasında yaşıyorsan normal. Eğer yapabiliyorsan şehirden uzak bir yere taşın. Avcılık gibi değişik sporlarda yapabilirsin.

Şehrin ortasında yaşıyorsan normal. Eğer yapabiliyorsan şehirden uzak bir yere taşın. Avcılık gibi değişik sporlarda yapabilirsin.
Hocam aslında öyle ormanda yaşama falan öyle şeyleri pek sevmem, ilginç gelebilir ama şehir hayatı sanki daha iyi gibi geliyor bana.

Hocam aslında öyle ormanda yaşama, işte naturel yaşam falan öyle şeyleri pek sevmem, ilginç gelebilir ama şehir hayatı sanki daha iyi gibi geliyor bana.
Şehir hayatı zehirdir hocam. Ama öyle seviyorsanız sıkıntı yok, dediğim gibi yapacak eğlenceli/değişik aktiviteler bulun.

Uyuyun ben günde 11 saat falan uyuyorum hiçde sıkılmıyorum zaten ben kalkana kadar gün yarılanmış oluyor kalan saatlerdede dışarı çıkın ve cips çikolata yiyin cok zevkli.

Uyuyun ben günde 11 saat falan uyuyorum hiçde sıkılmıyorum zaten ben kalkana kadar gün yarılanmış oluyor kalan saatlerdede dışarı çıkın ve cips çikolata yiyin cok zevkli.
Nedendir bilmem ama bu konuyu açtıktan sonra içime bi rahatlama geldi, sanki bütün dertlerim su gibi aktı, ama sonrasında yine eski halime döneceğim muhtemelen.

Çözümü yok. Eğer olan bitene kulak tıkamayan gündemi takip eden biriyseniz çözebileceğinizi sanmıyorum. Aynı sorunu uzun zamandır yaşıyorum ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Ne yaşamak ne ölmek istiyorum. Umarım siz çözersiniz.

Nedendir bilmem ama bu konuyu açtıktan sonra içime bir rahatlama geldi, sanki bütün dertlerim su gibi aktı, ama sonrasında yine eski halime döneceğim muhtemelen.

Bence hayatınızdaki amacınızı, hedefinizi düşünün.

Bence hayatınızdaki amacınızı, hedefinizi düşünün.
Yazılımcı olmayı planlıyordum, programlama öğreniyordum, bıraktım yaşadıklarımdan dolayı hiç kafa yorucu şeyler görmek istemiyorum.

Başkalarının sorumluluğunu almakda bazen kendi hayatınızı unutmanıza yaşayamamanıza neden olabilir. Belki aklınızdan çıkmayan bir şeyler vardır onları bulup bastırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…