Hayattan zevk alamamak

Evet konuda yazdığı gibi, hayattan eskisi kadar zevk alamıyorum, "Hayat" diye bahsetmemin sebebi gerçekten hayat artık zevk vermiyor, hayattaki hiçbir şey neredeyse, müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek, dizi izlemek, dışarı çıkmak, kahve içmek, gezmek tozmak aklınıza ne gelirse. Eskiden çok mutlu biriydim, hiç dışarı çıkmadığım halde, sürekli oyun oynadığım halde çok aşırı zevk alıyordum, benden mutlusu yoktu.

Artık ne oyunlar zevk veriyor, ne izlediğim diziler iki bölüm izleyip çıkıyorum, bir iş edinirim belki düzelir dedim, düzelmedi. Bu zevksizliğimin sebebi ilgilenecek bir şeyimin olmaması diye düşünüyordum, ama değilmiş. Yahu yok mu bunun çözümü arkadaş, artık gerçekten zor geliyor, hiç eski havamda değilim, eski mutluluğum yok, belki de geçen onca zamanlardan sonra etrafımdaki değişimlere uyum sağlamaya çalışırken böyle oldum, bilmiyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Bir arkadaşımla, ailemle, herkesle bu konuda hakkında dertleşiyorum ama ne yaparsam yapayım artık iyi gelmiyor, çözüm bulamadığım tek olay bu olabilir, içim daralıyor, sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Bu konuda yardıma ihtiyacım var, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.
Ben de aynı durumdayım hocam. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum eskisi gibi. Ne derslerimden ne oyunlardan dizilerden ne gezip tozmaktan. Gün boyu düşünüyorum sorguluyorum cevap bulamıyorum. Umarım bir gün bulur mutlu bir şekilde cevaplarım sorunuzu.
 
Arada alıyorum bisikletimi dağa falan çıkıyorum, arada denize gidiyorum, başka şehirlere gidiyorum, iyi geliyor ama sonrasında aynı sıkıntı, çöküntü bunalım gibi bir şeydeyim sanırım.
Şehrin ortasında yaşıyorsan normal. Eğer yapabiliyorsan şehirden uzak bir yere taşın. Avcılık gibi değişik sporlarda yapabilirsin.
 
Şehrin ortasında yaşıyorsan normal. Eğer yapabiliyorsan şehirden uzak bir yere taşın. Avcılık gibi değişik sporlarda yapabilirsin.
Hocam aslında öyle ormanda yaşama falan öyle şeyleri pek sevmem, ilginç gelebilir ama şehir hayatı sanki daha iyi gibi geliyor bana.
 
Hocam aslında öyle ormanda yaşama, işte naturel yaşam falan öyle şeyleri pek sevmem, ilginç gelebilir ama şehir hayatı sanki daha iyi gibi geliyor bana.
Şehir hayatı zehirdir hocam. Ama öyle seviyorsanız sıkıntı yok, dediğim gibi yapacak eğlenceli/değişik aktiviteler bulun.
 
Uyuyun ben günde 11 saat falan uyuyorum hiçde sıkılmıyorum zaten ben kalkana kadar gün yarılanmış oluyor kalan saatlerdede dışarı çıkın ve cips çikolata yiyin cok zevkli.
 
Uyuyun ben günde 11 saat falan uyuyorum hiçde sıkılmıyorum zaten ben kalkana kadar gün yarılanmış oluyor kalan saatlerdede dışarı çıkın ve cips çikolata yiyin cok zevkli.
Nedendir bilmem ama bu konuyu açtıktan sonra içime bi rahatlama geldi, sanki bütün dertlerim su gibi aktı, ama sonrasında yine eski halime döneceğim muhtemelen. :D
 
Çözümü yok. Eğer olan bitene kulak tıkamayan gündemi takip eden biriyseniz çözebileceğinizi sanmıyorum. Aynı sorunu uzun zamandır yaşıyorum ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Ne yaşamak ne ölmek istiyorum. Umarım siz çözersiniz.
 

Geri
Yukarı