eneskral41
Picopat
Daha fazla
Şuanda hayatta kendi elimde olan değiştirebileceğim içimde ukde kalan birşey yok. Bende hayatıma yenilikler katmaya çalışıyorum ama o yeniliklerle beraber yeni bir döngüye giriyorum.Bu tür durumlar, hayatta yapmak isteyip yapamadığın zamanlarda olur çoğu zaman. İçinde ukde kalan şeyleri gerçekleştirmeye çalış. Hayatına farklılık kat.
Ben bi süredir böyleyim bende bazen öyle bakıyorum ama gerçekten bi kaç yıldır aynı durumdayım. Bazen farketmiyorum ama şuan olduğu gibi akşamları bi anda aklıma geliyor.Ben direkt kendi üzerimden örnek vereyim. Bir dönem gerçekten psikolojim altüst olmuştu kendimi deli gibi hissediyordum. her gece saat 4 olunca aniden uykudan uyanır aklımdaki dolu düşüncelerden dolayı kafamda gram uyku bırakmazdım. Gün içinde yorgun, bitkin ve sıkılmış olarak yaşıyordum. Ancak zamana bırakmak her şeyin ilacıdır. Bende zamana bıraktım şuan uzak geleceği düşünmeyip sadece anı yaşamaya ve hobilerime yöneldim aynı zamanda da küçük hedefler koydum. Dediklerim ne kadar yardımcı olur bilemiyorum ama kısaca diyebileceğim her şeyi akışına bırakıp kafanı düşüncelerden uzaklaştırarak anı yaşamak.
Son yıllarda günlerim aynı monotonlukta geçiyor. Eskiden hayattan aldığım keyfi alamıyorum, geleceğe dair bir heyecanım da yok. Hayal ettiğim şeylerin olmayacağını düşünüyorum. Her gün aynı monotonlukta; okula git, eve gel, bilgisayar oyna, uyu... Hayatımda hiçbir heyecan, hiçbir keyif yok.
Okula git, sınav haftan gelsin, stres ol, sınavları geç, seneyi bitir... Böyle programlanmış bir robot gibiyim. Okulda hep şaka yapan, çevreyi güldüren kişi olduğumdan bunları çevreme de çok anlatamıyorum.
Acaba bunu yaşayan, deneyimlemiş biri var mı aranızda? Yaşadıysanız nasıl çözdünüz ya da çözebildiniz mi?
Kelimeler hiçbir şeyi değiştirir mi bilmiyorum ama artık böyle hissetmekten yoruldum.
Hocam gelecekten beklentim olmadığından ders çalışmak için motivasyon yakalayamıyorum.Hocam sanal dünya üzerinde yaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Okuldan döndükten sonra derslerinize yoğunlaşmanız PC oynayacak vakit bulamamamanız lazım. Hayat zor fakat üzülmek bile lüks. Şimdi kafa dağıtmak için deniz kenarı bir yere gitmek isteseniz 15 TL akbiliniz yoksa bile oraya gidemeyeceksiniz. Demek istediğim şu ki hayattan zevk alamamak içinde para gerekiyor.ileriye yönelik böyle düşündükçe önce bir gelecek kaygısı basacak sizi sonra da ne yapabilirim telaşına kapılınca bir şeyleri yetiştirme bir şeylere yetişme çabasında olacaksınız.