Hayattan Zevk Almamak

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Tarih
Sadece uyumak istiyorum hiçbir şey istemiyorum güzel bilgisayarım olsun dedim ve aldım. İnternetim olsun dedim ve aldım. Hiçbir şeyin önemi yok. Uyumak yatmak istiyorum kalkıp çarşıya, meydana çıkasım yok arkadaş diyeceğim kafa dengi biri yok. Sizde de böyle mi? Acaba ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zengin olsaydım hayattan zevk alırdım. Bana göre tamamen maddiyata bağlı bir durum hayattan zevk almak. Polyannacılığa gerek yok.

Zengin olsaydım hayattan zevk alırdım. Bana göre tamamen maddiyata bağlı bir durum hayattan zevk almak. Polyannacılığa gerek yok.
Zengin olmak mı? Allah'a şükür her şeye sahibim Allah olmayana da versin. Bu insanın ruhu ile alakalı polyannacılık da ne alakaysa artık.

Dostum senin pc bende olsaydı istediğim bütün oyunları 1080p'de oynardım ve zevkin kralını alırdım.Elinde süper bir cihaz var kıymetini bil.

Zengin olmak mı? Allah'a şükür her şeye sahibim Allah olmayana da versin. Bu insanın ruhu ile alakalı polyannacılık da ne alakaysa artık.
Ortalama üstünde bir hayata sahip olduğun için beni anlaman mümkün değil işte ondan bahsediyorum.

Madem zenginsin dünya turuna çık. Ay'a yapılacak turist gezisine kaydol. Kimsenin aklına gelmeyecek zevkleri tat. Dünyada parası olana eğlence bitmez. Bunlardan da zevk almıyorsan. Senin problemin psikolojik. Ben zengin olsam bir gün bile sıkılmazdım. Hayal gücüm ve paramla yapacaklarımın sınırı yok çünkü.

@Elysiony adını görünce(benzerlikten) şu video geldi aklıma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya arkadaş her şeyi parayla, maddiyatla çözebileceğinizi sanıryorsunuz/sanıyoruz. Milyon dolarları olan adamın da bir derdi olabiliyor nitekim, mutsuz da olabiliyor. Tamam para güzel şey, olsa yapacağımız çok şey olur ama mutsuz olduktan, hayattan zevk almadıktan sonra neye yarar?

Sorun ailende ya da çevrenden kaynaklanmıyorsa @.I.N.И.A. nın dediği gibi sorun psikolojik. Önce bu sorununu yenmen lazım bir şekilde. Dışarı çıkıp sosyalleşmen lazım. Yaş kaç bu arada?

Uykusuzluğun nedeni genelde uyuma düzenine ve beslenme programınıza göre değişebiliyor. Sağlıksız beslenince, insanın sabahı ya da akşamı belli olmayınca bir yerden sonra sürekli yatmak istiyoruz. Yapacak bir işim/uğraşım olmadığı zamanlar aynı sıkıntıyı çekiyordum. Ne yediklerim sağlıklıydı, ne de doğru dürüst uyuyordum. Biraz sağlığa ve düzene önem verince bunlar geçebiliyor.

Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum. Üstelik benim sıkıntılarım daha fazla. Üniversite sınavının ilk senesinde başaramadım ve mezuna kaldım, ekran kartı olmayan bir bilgisayarım var ve neredeyse tüm arkadaşlarım başka şehirlere üniversitelere gittiler. Her günüm boş boş odaların duvarlarına bakmak ile geçiyor. Ders çalışmaya çalışıyorum ama bu senede olmayacak sanırım. Bende senin gibi Kocaeli'ndenim ve 18 yaşımdayım. İlginç bir ayrıntı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…