Hayattan Zevk Almamak

Tek tedavi hayatın insanların arasında olman. Kaçarak sorunu çözemezsin.

Ön yargılı bir yorumdur. Yarın ne olacağı bilemezsin. Belki ailenden bile kazık yiyeceksin. Zengin, fakir alakası yok bunun. Zenginler düştüklerinde hep tekme yer, fakirlere herkes yardım eder. Bunlar ancak filmlerde olur. Kimse yarın ne olacağını kimden ne göreceğini bilemez. Genellemek doğru değil. Ne oldum değil, ne olacağım, demek lazım.

O ön yargı değildir. Senin mantığının absürtlüğünü belirtmek için kullandığım bir örnekti. Böyle genellemelerin her zaman olması sadace filmlerde olur anlamında kullandım.

O ön yargı değildir. Senin mantığının absürtlüğünü belirtmek için kullandığım bir örnekti. Böyle genellemelerin her zaman olması sadace filmlerde olur anlamında kullandım.
Edebiyat dersinde gibiyim, ön yargılı bir örnek.

Uzatan sensin. O örnek bir yargı barındırmıyor. Senin mantığının absürtlüğünü belirtmek için kullanılmış. İlla ben üste çıkacam modundaysan burda bırakalım. Hiç uğraşamam. Bu işler olgunlukla kendini gösterir. Biraz hayata karışın, insanları tanıyın, görün, bilin. Böyle genellemelerin ne kadar aptalca olduğunu anlayacaksınız. Dünya siyah ve beyazdan ibaret değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…