Hayattan zevk almıyorum

Arigeo

Hectopat
Merhaba, bulunduğum hiçbir yerden zevk almıyorum(evim, kafeler, yazlık vb.) Ve insanlara yük olduğumu düşünüyorum yeni arkadaşlar edindim sanki onlar benimle zorla arkadaşmış gibi hissediyorum öyle davranmıyorlar beni her gidecekleri yere çağırıyorlar benimle vakit geçirıyorlar ama ben böyle hissediyorum aynı zamanda çok fazla sinirleniyorum. Her şeye birisi gıcıklık yaptığında bazen sadece düşünürken bazen bir şey satın alırken fiyatlardan dolayı çaresizlik hissediyorum bu ülkede. Kalıp yaşamımın sonunu beklemek zorundaymışım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazlığınız varsa ekonomik sıkıntıyı dert edecek kesim siz değilsiniz.

Yazlıktan kastım villa değil yer belirtmek için söyledim müstakil bir ev ve bizim değil.
Normalde akrabalarımız dediğim yer olduğu halde tatile otele gittikleri için arada biz kalıyoruz.

Merhaba, bulunduğum hiçbir yerden zevk almıyorum(evim, kafeler, yazlık vb.) Ve insanlara yük olduğumu düşünüyorum yeni arkadaşlar edindim sanki onlar benimle zorla arkadaşmış gibi hissediyorum öyle davranmıyorlar beni her gidecekleri yere çağırıyorlar benimle vakit geçirıyorlar ama ben böyle hissediyorum aynı zamanda çok fazla sinirleniyorum. Her şeye birisi gıcıklık yaptığında bazen sadece düşünürken bazen bir şey satın alırken fiyatlardan dolayı çaresizlik hissediyorum bu ülkede. Kalıp yaşamımın sonunu beklemek zorundaymışım gibi.

Kendi kendine moda girmişsin psikolojik evet ülke pahalı ama bu kadar moda girilmez sanırım ergensiniz.

Depresyona girmek sadece fakirlere özgü bir şey mi? Çok zengin olanların girmesi yasak mı? :) Bazen çok mantıksız konuşuyorsunuz. Ayrıca zengin olduğunu falan belirtmemiş. Her yazlığı olan zengin olacak diye bir şey yok. Pandemi dönemindeyiz malum. Depresyona girmeyen yoktur. Her zaman iyi dönemlerden geçmeyiz. O yüzden yadırgamadan tavsiye vermeye çalışmanız daha iyi olur.

@Arigeo Önce kendini sevmeye çalış. Hiçbir zaman önemsizmişsin gibi hissetme. Herkesin bu dünyada ihtiyaç duyulduğu zamanlar olur. Kendinle barışık olman bu noktada önemli. Daralıp, bunaldığın veya böyle hissettiğin zamanlarda gelişimine odaklan. Ne alanda gelişmek istediğin önemli değil. Bilgiler edin, araştırmalar yap. Kısaca bilgi birikimi depola. İyi hissettirir. Arkadaşlarınla sohbet edeceğin zaman da işine yarar. Tartışacak konuların olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı