Hayır, Windows 11 Sahte Çıkmadı!

aaa.png
 
Windows 10'a benzerliğine göre bir yanlış anlaşılma olabilir. Ama Windows 10 da ilk developer Build'lerinde Windows 8.1'e benziyordu. Yani sabırlı olun, ilerideki Build'lerde daha keskin bir fark gözlemlenebilir.
 
Sahte olduğunu düşünmek saçmaydı zaten. Bence şu an dolaşan ISO dosyası biraz da eski. 24 Haziranda çok daha farklı şeyler bekliyorum.

Şu an ortalıkta dolanan ISO'nun yapım videosunu da ekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hiçbir şey doğrulanmadı, bu yüzden 24 Haziran'da ne olacağını bilmiyoruz. Ancak şu anda "Windows 11" olarak adlandırılan şeyin sızdırılmış bir erken yapısı var. Ancak, 24 Haziran'da tam olarak ne olacağını hala bilmiyoruz ve lütfen bu sızdırılan yapının sizi hayal kırıklığına uğratmasına veya bunun tam olarak böyle olacağını düşünmenize izin vermeyin. Sızıntıları çevreleyen tartışmalar #insiders'a giriyor. Windows 11'in mi yoksa Windows'ta köklü bir değişikliğin mi geleceğini merak ediyorsanız, lütfen bekleyin ve görün! Şimdiye kadar hepsi spekülasyon. Tek bildiğimiz, Microsoft'un 24 Haziran'da bir duyurusu olduğu. Etkinlikle ilgili tartışmalar ve sorular uygundur, ancak lütfen erken yapıyı indirmek için bağlantıları paylaşmayın veya etkinlik gerçekleşmeden önce başkalarını bir şeye inanmaya yönlendirmeyin.

Bunu söylemişler dün.
 
Windows adamdır, gerisi heyacandır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı