Çözüldü Haylou GT1 Batarya ve Ses Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkMenemen

Femtopat
Mart ayında Hepiburada'dan Haylou GT1 aldım aldıktan birkaç ay sonra sol kulaklığın bataryasında sorun çıkmaya başladı şarjı çok çabuk bitiyordu bir de sağ kulaklıktan az ses geliyordu. Hepsiburada'ya kulaklığın onarılması için başvurdum. Bugün başvurumun uygun bulunmadığını öğrendim. Kulaklığı nerede tamir ettirebilirim veya evde kendim tamir edebilir miyim? Evde kendim tamir etmeye kalkışırsam nasıl tamir ederim?

Çözüm
Teşekkürler peki nasıl düzeltebilirim ses sorunu hiçbir yolu yok mu ayrıca batarya problemini nerede tamir ettirebilirim?
Ses sorunun çözümü içindeli hoparlörü değiştirmek. Uygun kapasitede ve boyutta batarya bulursan bir elektronikçi halleder diye düşünüyorum. Yine de yapacağınız masrafa değmez, sıfırını almak daha ucuza gelir.
Kulaklığın şarjı çok hızlı bitiyor. Sıvı teması oldu mu hatırlamıyorum maalesef ama kulaklığa zarar verecek kadar olmamıştır bence.

Kulaklık şu an elimde değil ama daha önce temizlemeye çalışırken fazla sert yaptığımdan dolayı ses az gelmeye başlamıştı. İnternetten çözümüne bakınca kulaklığı ağzıma yaklaştırıp vakumlarsam düzeleceğini görmüştüm. Deneyince işe de yaradı. Sesin az gelmesi bu yaptığımla alakalı olabilir mi? Birde ara sıra kulağımdan çıkarınca kulak kirinin üzerinde sıvı gibi bir hal aldığını fark ederdim bu sıvı teması sayılır mı?

Sorunun kaynağını bulduk Sesin az gelmesinin sebebi içine üflemeniz, temizlerken sert davranmanız.
O kadar sıvı temasından sıkıntı çıkmaz. Ayrıca yaptığınız üfleme işlemi de her zaman işe yaramaz. Benim de acı bir tecrübem var, İphone kablolu kulaklığı alkolle yıkadıktan sonra sesi gitti bir tarafın, ben orayı bahsettiğiniz işlemle iyileştirmeye çalıştırdım. Şu anda biraz daha iyi ama diğer tarafın verdiği ses seviyesine asla ulaşamıyor. Sizde de aynı durum olmuş. Geçmiş olsun.

Teşekkürler peki nasıl düzeltebilirim ses sorunu hiçbir yolu yok mu ayrıca batarya problemini nerede tamir ettirebilirim?

Ses sorunun çözümü içindeli hoparlörü değiştirmek. Uygun kapasitede ve boyutta batarya bulursan bir elektronikçi halleder diye düşünüyorum. Yine de yapacağınız masrafa değmez, sıfırını almak daha ucuza gelir.

Çözüm
Aga be yardımınız için teşekkürler.
Birde kulaklık birkaç defa yere düşmüştü batarya yerinden oynamış olabilir mi? Ya da ben kendimi bir şekilde avutmaya çalışıyorum emin değilim.

Aga be yardımınız için teşekkürler.

Birde kulaklık birkaç defa yere düşmüştü batarya yerinden oynamış olabilir mi? Ya da ben kendimi bir şekilde avutmaya çalışıyorum emin değilim.
Batarya zaten sıkışık durumda, yerinden çıkamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…