Haylou GT1 Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce haylou GT1 cihazını aldım. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün sol kulaklık pembe ışık yanıyor (red+white light), sağ ise hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Kutusuna takıyorum sağ hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Defalarca reset attım ama hiçbir sonuç alamadım.
Sorun çözüldü. Kutuda kulaklığın pimleri temas etmiyormuş.
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce haylou GT1 cihazını aldım. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün sol kulaklık pembe ışık yanıyor (red+white light), sağ ise hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Kutusuna takıyorum sağ hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Defalarca reset attım ama hiçbir sonuç alamadım.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba nasıl tamir ettiğini biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce Haylou GT1 cihazını aldım. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün sol kulaklık pembe ışık yanıyor (Red+white light), sağ ise hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Kutusuna takıyorum sağ hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Defalarca reset attım ama hiçbir sonuç alamadım.

Ben de bastırdım, temas edince açıldı. Ne kadar normal bu, hep böyle devam eder mi sorun?

Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce Haylou GT1 cihazını aldım. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün sol kulaklık pembe ışık yanıyor (Red+white light), sağ ise hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Kutusuna takıyorum sağ hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Defalarca reset attım ama hiçbir sonuç alamadım.

Bende sol kulaklık acılınca birden kirmizi beyaz isiklar yaniyor ve telefona baglaninca ses gelmiyor. Bir cozum var mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı