Haylou GT1 vs QCY T5 hangisi?

Frknvrl.23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kablosuz kulaklık almak istiyorum. Bütçem 170 TL civarında. Bu fiyat bandında 2 model kulaklık buldum. Sizce hangisi fiyatına göre sıkıntı yaratmaz merak ediyorum. Ayrıca 170 TL civarında bu tarz kulaklık önerisi yapan arkadaşlar varsa beklerim. Hangisi ses kalitesi, gecikme ve mikrofon bakımından daha iyidir? Telefonu da yeni aldım. Xiaomi Redmi Note 8 Pro modelini tercih ettim. Almışken kulaklığı da alıp kurtulayım düşüncesindeyim. Düşünceleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
GT1 için bulduğum en uygun fiyat
T5 için bulduğum en uygun fiyat

O fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kablosuz kulaklık QCY T5 gözünüz kapalı bir şekilde alabilirsiniz ve çok memnun kalırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT1 kulaklığının tekini kaybeden biri ve çok araştıran biri olarak GT1 diyorum. FPS oyun ve videolarında bariz bir gecikme oluyor. Haricinde gecikme hissetmiyorsun. Mikrofonda gürültü önlemi olduğundan sesin karşı tarafa çok yüksek ve biraz kalın gidiyor. Ve son olarak en yüksek ses seviyesi fazla değil. Tizler baskın ama basslar da fena değil. 124 lira civarına almıştım kaybedene dek memnundum. Yaklaşık pilde kullanım süresi 5-6 saat.

Peki daha önceden deneyiminiz oldu mu? Sorun yaratacak bir kulaklık mı? Bazı yorumlarda cızırtı veya kopma olduğu söyleniyor. Bu konular hakkında bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz?
Karşı taraf sesi net alabiliyor mu? Dış sesi almama ve ses konusunda çok mu kötü?

Karşı taraf sesi net alabiliyor mu? Dış sesi almama ve ses konusunda çok mu kötü?
Çok kötü değil denilenler rahatça anlaşılıyor. Zaten kulakiçi buds tipi kulaklıklarda mikrofon pek iyi olamaz ağızdan uzak olduğu için. Ses konusunda da ekolayzır yardımı ile düzeltmeler yapılabiliyor.

Son düzenleme:
Ben GT1 Plus modelini kullaniyorum ben gayet memnunum saatimden muzik dinlemek amaciyla almistim ve yaptigim telefon gorusmelerinde de problem cikarmadi ayrica Gt1 plus modelinde Qualcomm chipset kullaniliyor daha stabil ve duzgun bir baglanti sagliyor gecikme suresini azaltiyor en azindna arastirmalarimda bunlari ogrendim. Ses kalitesi de guzel geldi bazi muziklerde citlama sesleri cokariyor onlar da sanirim muziklerin eski oldugundan kaynaklaniyor ya da kendi urunumden kaynaklanan bir sey ancak tavsiye ederim daha onceden Xiaomi Hybrid pro Hd kablolu kulakliklari kullaniyordum tabii ki onun kalitesini hissettirmiyor fakat cok da ilk taktigimda bu ne ya cok kotu dedirtmedi bana ne cok iyi ne de kotu zaten bu fiyata da bunu bulabiliriz onun icin alinabilecegini dusunuyorum

Evet arkadaşlar, uzunca araştırmam sonucunda GT1 almış bulunmaktayım. Kesinlikle yeni üretim olarak alırsanız en ufak kusur bulamayacağınız bir model. Yeni üretimdeki artılar şunlar;
1-Gaming Modu sayesinde gecikme yok diyebilirim. Cidden çok işe yarıyor.
2- Mikrofon kalitesi ilk üretimlerin çok daha üst seviyesinde.
3-Baslar ve tizler bir tık daha iyileştirilmiş.
GT1 gönül rahatlığı ile alabilir, sormak istediğinizi sorabilirsiniz.

Satın almadan önce yeni üretim olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…