O Kulaklık ile alakalı değil, ben de arıyorum çözümü. (Aynı Kulaklık var ve kablolu ile de ayni sorun oldu.Her şey güzel gidiyorken Discord'da bir kanala giriyorum. Ve sesler derinden gelmeye başlıyor. Bayağı bozuluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Mikrofonu da kullanabilmem lazım.Sağ alt köşedeki ses ayarlarında hangisi seçili? Hands-Free'ye geçmişse ses bozulur, aşağıdaki gibi Stereo'ya alın onu. Yalnız bu şekilde mikrofonu kullanamazsınız.
Eki Görüntüle 1381180
Windows 11 kullanıyorum. Onunla alakalı olabilir mi ?O Kulaklık ile alakalı değil, ben de arıyorum çözümü. (Aynı Kulaklık var ve kablolu ile de ayni sorun oldu.
Bluetooth teknolojisiyle ve Windows'la alakalı. Wireless kulaklıklar gibi hem ses hem mikrofon kusursuz olamıyor bunlarda.Mikrofonu da kullanabilmem lazım.
Windows 11 kullanıyorum. Onunla alakalı olabilir mi ?
Hocam discord beya obs açınca ses bulanıklaşıyor galiba hocam da onu diyor.Bluetooth teknolojisiyle ve Windows'la alakalı. Wireless kulaklıklar gibi hem ses hem mikrofon kusursuz olamıyor bunlarda.
Bluetooth teknolojisiyle ve Windows'la alakalı. Wireless kulaklıklar gibi hem ses hem mikrofon kusursuz olamıyor bunlarda.
Hocam bende sorun mikrofonla alakalı idi, Laptop vs kullanıyorsanız kulaklığınkini değil laptop mikrofonunu seçmeniz lazım ayarlardan.Yani konu kulaklığın Bluetooth üzerinden olması mı? Wireless kulaklık alındığında bu sorun çözülür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.