Hazine ve Maliye Bakanlığından Kripto Para Açıklaması

• Konuyu başlatan pwfa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 2.808
Bugün doğalgaza da zam geldi.
İkinci el araç satışına da vergi geldi. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elde edilen gelirin vergisi verilmeli. Bu her türlü şey için geçerli. Eğer düzenleme gelirse iyi olur. Ama bu vergi az miktarda kalmalı.

Bence gelir vergisi gibi alınmalı. Az kazanandan az, çok kazanandan çok alınmalı. Fakat bence bunun yıllık bir sınırı olmalı. Yani kişisel kullanıcılar vergiden muaf olmalılar.

Yanlış anlamayın, bu konularda pek bilgim yok o yüzden sormak istiyorum size. Bu kripto paralara vergi gelmesi normal oyuncuların işine gelmez mi? Miningciler daha az para kazanacak, belki de ekran kartı almaktan vaz geçecekler. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Evet, yanlış düşünüyorsun.

Yanlış anlamayın, bu konularda pek bilgim yok o yüzden sormak istiyorum size. Bu kripto paralara vergi gelmesi normal oyuncuların işine gelmez mi? Miningciler daha az para kazanacak, belki de ekran kartı almaktan vaz geçecekler. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Evet yanlış düşünüyorsun. Sen paranı saklamak için veya para kazanmak için BTC alıyorsan ve kar ediyorsan devlete de vergi vereceksin artık. Sence mantıklı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı