Hazır bilgisayar Windows lisansı ile internetten alınan Windows lisansı farkı

Klewen

Kilopat
Merhaba. 2017'de Teknosa'dan hazır bir kasa aldım ve içinde Windows 10 Home Single Language lisansıyla beraber geldi. Üniversite dolayısıyla geçen sene kendime bir laptop aldım ve kasadaki lisansı laptopumda aktifleştirdim. Şu an lisansımı Pro'ya yükseltmek istiyorum. İnternetten 50 - 100 liralık keylerle yükseltmem mantıklı mı? Elimdeki key ile internetten aldığım keyler arasında bir fark var mı, yardımcı olur musunuz?

Merhaba. 2017'de Teknosa'dan hazır bir kasa aldım ve içinde Windows 10 Home Single Language lisansıyla beraber geldi. Üniversite dolayısıyla geçen sene kendime bir laptop aldım ve kasadaki lisansı laptopumda aktifleştirdim. Şu an lisansımı Pro'ya yükseltmek istiyorum. İnternetten 50 - 100 liralık keylerle yükseltmem mantıklı mı? Elimdeki key ile internetten aldığım keyler arasında bir fark var mı, yardımcı olur musunuz?

Neden Pro'ya yükseltmek istiyorsun? Oyun için kullanacaksan hiç bulaşma Pro'ya.

Fark yok değmez.

Pro'ya geçmek degmez ama illaki yukselteceksen key almana gerek yok.
Bulun bir MAK key etkinleştirin.
Daha sonra blacklist olmus olsa bile oem/retail key girin PC retail/oem olmus olur.
Ondan sonra hesaba gir istersen.
5 PC de denedik sorun yok.

Sistemin dilini değiştirmek istiyorum. Flash hazırlayıp baştan kurulum yapmak üşendirici geldi. Pro key alıp aktifleştirirsem direkt dili değiştirebilirim değil mi?
Değiştirebilirsiniz ama Pro'nun yanında gelen boş programlar da yer kaplar. Şu videoya bi bakın isterseniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değiştirebilirsiniz ama Pro'nun yanında gelen boş programlar da yer kaplar. Şu videoya bi bakın isterseniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları daha önce denemiştim işe yaramamıştı. O zaman Pro key satın alıyorum teşekkürler herkese.

Pro keyi aktifleştirdiğimde Windows 11'e yükseltebiliyorum değil mi aynı lisansla?

1745754701127.png

Bu hatayı alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı