Hazır RTX 4090 sistem önerisi

Sağ olun hocam bir de montaj yapılsın dediğimizde ürünlerin kutularını gönderiyorlar mı ve montaj yapıldıktan sonra bana geldiğinde ekstra bir şey yapmama gerek var mı?
Montaj yapılsın dersen montaj edip gönderiyorlar eğer montaj edilmesin dersen parça parça gönderiyorlar siz kuruyorsunuz.

Ve montaj edildikten sonra sadece kabloları bağlayıp kullanabilirsiniz.

Montaj yapılsın dersen montaj edip gönderiyorlar eğer montaj edilmesin dersen parça parça gönderiyorlar siz kuruyorsunuz.

Peki bu sisteme önerdiğiniz 4K monitör var mı genellikle Valorant genshin ve wuthering waves belki hikayeli oyunlar ve souls oyunları oynayacağım da

Montaj yapılsın dediğinizde ekran kartı ayrı gönderilir zarar görmemesi için. Takması kolay ama bilmeyen için sıkıntı çıkartabilir. Kendinize güvenmezseniz mecburen bir bilene götüreceksiniz zaten.

Montaj yapılsın dediğinizde ekran kartı ayrı gönderilir zarar görmemesi için. Takması kolay ama bilmeyen için sıkıntı çıkartabilir. Kendinize güvenmezseniz mecburen bir bilene götüreceksiniz

Yok zaten benim için sıkıntı anakart ve işlemci onlar takılıyorsa ekran kartını zaten takarım

Hocam 32x2 olarak alırsanız daha iyi olur. İleride 128 GB yapmak istersiniz diye.

Vallahi hocam bulsam bende 32x2 yoktu 16x2 var

Hocam şaka gibi az önce bir bakayım dedim tekrar stok bitmiş başka var mı bildiğin
Ve az önnce attığın gibi özelleştirebilirsem iyi olur

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı