Hazır sistem alıp gereksiz parçaları satmak

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir işlemci ve anakartımı yükseltmek amaçlı indirim bakıyordum. Şu an Vatan PC'de ki RTX 2060 sistemi satın alsam. İşlemci ve anakartı içinden alarak geriye kalan parçaları burada veya Letgo'da falan satsam mantıklı olur mu?

Kendi işlemci ve anakartımı 1.000 TL'ye satabiliyorum. RTX 2060'ı 4.500 TL kasa 700 TL - PSU 750 TL - M.2 SSD 500 TL - RAM'ler 800 TL.

Toplamda yaklaşık 8.000 TL gibi bir rakam oluyor. Yani işlemci ve anakartımı sadece 1.000 TL'ye yükseltmiş oluyorum. Siz ne önerirsiniz?

Satın alan kişi ürün faturası istediğinde ya da garantiye götürdüğünde sorun çıkabilir. Tabi Vatan Bilgisayar ya da diğer toplama PC satan yerler böyle kasaların garantisini tek tek ki veriyor yoksa toplu bir şekilde kasayı mı istiyor tam emin değilim. Onun dışında gayet mantıklı duruyor bence.

Satın alan kişi ürün faturası istediğinde ya da garantiye götürdüğünde sorun çıkabilir. Tabi Vatan Bilgisayar ya da diğer toplama PC satan yerler böyle kasaların garantisini tek tek ki veriyor yoksa toplu bir şekilde kasayı mı istiyor tam emin değilim. Onun dışında gayet mantıklı duruyor bence.
Faturanın pdf halini parçaları alan kişilere atarım bunda bir problem olmaz. Parçalar servise gittiğinde ürün üzerinden bakılır sistem üzerinden değil.

Elindeki işlemci ve anakartı uyumluysa sistemine tak öyle sat direk.

Anlayamadım. Aynı şeyden bahsetmiyor muyuz?

@kino @messinicocugu Siz bu durum için ne düşünüyorsunuz değerli arkadaşlarım?

Nasıl yapsam parçaları satabilir miyim diye düşünürken 1-2 saat içinde tükendi kasa. :D Sağlık olsun artık sadece işlemci yükselterek yoluma bakacağım sanırım. :D

Son düzenleme:
Faturanın PDF halini parçaları alan kişilere atarım bunda bir problem olmaz. Parçalar servise gittiğinde ürün üzerinden bakılır sistem üzerinden değil.

Anlayamadım. Aynı şeyden bahsetmiyor muyuz?

@kino @messinicocugu Siz bu durum için ne düşünüyorsunuz değerli arkadaşlarım?

Nasıl yapsam parçaları satabilir miyim diye düşünürken 1-2 saat içinde tükendi kasa. :D Sağlık olsun artık sadece işlemci yükselterek yoluma bakacağım sanırım. :D

Fiyatı çok iyiymiş hocam keşke alsaydınız direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı