Hazır sistem almak riskli mi?

Merhaba,
Tiktok da bir video gördüm ve 2. El ürünleri hazır sistem gibi satıyorlar bu doğrumu?
Video
Video sahibi 4-5 bilgiye dayanarak kötülemiş. Hazır sistem deyince şu aklına gelmesin.
1722364681181.png

İtopya, Gaming.gen.tr, Sinerji vb. güvenilir firmalardan aldığında hiçbir sorun yaşamazsın. TikTok gibi yerler gereksiz kötülüyor.

Merhaba,
TikTok'da bir video gördüm ve 2. El ürünleri hazır sistem gibi satıyorlar bu doğru mu?
Video

Şimdi hocam 1650 veya 1030'lu sistem alırsan ikinci el gelebilir. Ama 3000 serisi ve üzeri hazır sistem yüzde 99 bilgisayar ürünleri satan yerlerde sıfırdır. Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde güvenilirlik daha düşük. Ben İncehesap ve Sinerji tarzı yerleri önerebilirim. İtopya, Gaming Gen TR, Gençer Gaming de öneririm. Ama vatan çok pahalı vatandan almayın.

Bunu parçalarda yapmadığını düşündüren ne oldu? Hazır sistemlerde bu tarz riskler yok bilindik yerlerden alabilirsiniz.
Videoyu izleyince bir şüphe uyandırdı özellikle en popüler olan site itopya bahsetmiş. Videodaki şikayetler technopat'ta daha önceden açılmış zaten. Bir danışmak istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı