Hazır sistem ekran kartı ve güç kaynağı değiştirme sorun yaratır mı?

darkbabba

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim yurt dışı çıkışlı bilgisayarım var fakat ekran kartı güçsüz ve ayni şekilde güç kaynağı da öyle değiştirmeyi düşünüyorum fakat bir sorun yaratır mı diye bir soru kafama takıldı. GTX 1660 (super) almayı düşünüyorum güç kaynağı daha belli değil. Sizce bir sorun yatar mı hazır sistemde ekran kartı değiştirme?

Merhaba arkadaşlar. Benim yurt dışı çıkışlı bilgisayarım var fakat ekran kartı güçsüz ve ayni şekilde güç kaynağı da öyle değiştirmeyi düşünüyorum fakat bir sorun yaratır mı diye bir soru kafama takıldı. GTX 1660 (super) almayı düşünüyorum güç kaynağı daha belli değil. Sizce bir sorun yatar mı hazır sistemde ekran kartı değiştirme?

İşlemci ile uyumlu ise darboğaz yapmıyorsa bir sıkıntı olmaz ayrıyeten PSU gücü yeterli ise ve +80 Bronze falan sertifikası varsa hiçbir sıkıntı yaratmaz.

İşlemci ile uyumlu ise darboğaz yapmıyorsa bir sıkıntı olmaz ayrıyeten PSU gücü yeterli ise ve +80 Bronze falan sertifikası varsa hiçbir sıkıntı yaratmaz.

Her 80+ sertifikası olan PSU alinmaz model kaliteli ise alinir.

Parçalara uyumlu ise sıkıntı olmaz.

Hocam şu an hazır sistemde bilmediğim bir güç kaynağı var görünüşünden kötü olduğu az çok belli oluyor +80 Bronze nedir ?

Her 80+ sertifikası olan PSU alinmaz model kaliteli ise alinir.

Parçalara uyumlu ise sıkıntı olmaz.
İşlemci i5 11400F
Şuan ki Ekran kartı:1650 Yeni almayı düşünüyorum 1660
Ram 8GB

Hocam şu an hazır sistemde bilmediğim bir güç kaynağı var görünüşünden kötü olduğu az çok belli oluyor +80 Bronze nedir?

Verimlilik sertifikasi Google yazarsaniz birçok video ve bilgi bulunmakta. İşlemciniz guzel 1660 biraz giriş seviye sayilir. 1660 altini da onermiyorum bütçe varsa min RX 6600/rtx 3060 Ti almanizi oneririm.
PSU'ya gelirsek her 80+ sertifikasi olan PSU alinmaz. Yeni konuya gerek var mı bilmiyorum ama açarsaniz iyi olur ekran karti ve PSU onerisi diye." FSP, High Power, Zalman, coolor Master, Corsair "gibi markalara yönelin sectiginiz modeli Google da aratin alınır mı diye ona gore alirsiniz:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı