Hazır sistem ilk alındığında ne yapılmalı?

maksywww0202

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben hazır sistem aldım ve 4-5 gün içinde elime ulaşacak. İlk geldiğinde ne yapmalıyım performans için vs? İşletim sistemini 11 Pro lisansı almayı düşünüyorum Trendyol'dan, öyle mi yapmalıyım? Alanlar söyleyebilir mi?

Merhaba ben hazır sistem aldım ve 4-5 gün içinde elime ulaşacak. İlk geldiğinde ne yapmalıyım performans için vs? İşletim sistemini 11 Pro lisansı almayı düşünüyorum Trendyol'dan, öyle mi yapmalıyım? Alanlar söyleyebilir mi?

Lisansı SağlamLisans sitesinden alabilirsin. Ve sistem elinize geçince BIOS'tan gerekli ayarları yapın, RAM hızlarını ayarlayın PBO vs. açın. Az detay verdim PC hocasının videosu vardı sanırsam yeni sistem aldıktan sonra yapılması gerekenler diye ona bakabilirsiniz. 2 tane video buldum izleyebilirsiniz: 1. video 2. video

Son düzenleme:
Hocam Google'dan key satan yerler var 300tl ye falan lisans alırsınız rahatça, ram hizlarini kontrol et profile 1 e al yoksa ramlar tam performans göstermez, sıcaklık değerini kontrol et, olumsuz bir ses varmı diye kontrol et, sürücüleri güncelle driverlari kur ama tek tek kendin yap çok ugrastirmaz zaten ama hazır uygulamaları yukleyipte ordan driver/sürücü vs kurma, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hocam Google'dan key satan yerler var 300tl ye falan lisans alırsınız rahatça, ram hizlarini kontrol et profile 1 e al yoksa ramlar tam performans göstermez, sıcaklık değerini kontrol et, olumsuz bir ses varmı diye kontrol et, sürücüleri güncelle driverlari kur ama tek tek kendin yap çok ugrastirmaz zaten ama hazır uygulamaları yukleyipte ordan driver/sürücü vs kurma, hayırlı olsun güle güle kullanın
teşekkür ederim hocam driverleri en son mu yapıcam

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-22-20-46-03-008_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-22-20-46-03-008_com.android.chrome.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 0

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı