Hazır sistem İtopya'dan mı, Teknobiyotik'ten mi alınmalı?

Yakında Teknobiyotik yeni sistemler çıkaracak senin bütçene uygun da çıkarırlar onu bekle derim.

Konu sahibi hazır sistemden bahsetmiş ve o sistemde ona benzer bir kartla değiştirmek için +250TL istiyor. Hatta tek fanlı model için bile +80 TL isteniyor.

İnce Hesap'da çok kaliteli bir sitedir ona da göz atabilirsiniz. Aralarında ki en iyi müşteri hizmetleri İnce Hesap'da mevcuttur bunu da göz önünde bulundurunuz. Hepsiyle hemen hemen bir ilişkim oldu ve İnce Hesap'ın müşteri hizmetleri çok ilgili ve her sorununuzu hemen hallediyorlar.

Sistem önerisi isterseniz:

bu sistemlere bakabilirsiniz.

Ben yorumları çok saçma buldum açıkçası. Kafanda bir sistem belirle ve bütçen ile beraber bu gibi ve diğer siteler arasında karşılaştırma ile en iyi fiyat/performans ürünü belirle. Ben 1 aydır kafa patlatıyorum. Bütçeme en uygununu 1,5-2 bin tl kâr ile sinerjide buldum mesela...

Ben yorumları çok saçma buldum açıkçası. Kafanda bir sistem belirle ve bütçen ile beraber bu gibi ve diğer siteler arasında karşılaştırma ile en iyi fiyat/performans ürünü belirle. Ben 1 aydır kafa patlatıyorum. Bütçeme en uygununu 1,5-2 bin tl kâr ile sinerjide buldum mesela...
Sistemini bana Bi atarmisin merak ettimde

Sistemini bana Bi atarmisin merak ettimde
İnşallah ay sonu sipariş vereceğim. 1 aylık kafa patlatmam sonucu tek tek işlemci ve ekran kartları araştırmasıyla bu ürüne karar verdim. Kaldı ki çok hesaplı.

İnşallah ay sonu sipariş vereceğim. 1 aylık kafa patlatmam sonucu tek tek işlemci ve ekran kartları araştırmasıyla bu ürüne karar verdim. Kaldı ki çok hesaplı.

Merhaba,

Konuyu dirilteceğim ama, bende ay sonu sistem düşünüyorum. Araştırmalarım sürüyor. Sinerji'de listemde ama çoğu hazır sistemlerinde, sizin paylaştığınız linktede olduğu gibi GameBooster marka bir kasa kullanıyorlar. O kasaya çok güvenemedim açıkçası. Onun dışında güzel görünüyor.

Ayrıca RX590 yerine GTX 1660'lı sistemlere yönelmeye karar verdim. Hemen hemen kafa kafayalar, hatta bazı oyunlarda GTX 1660 öne geçiyor. Öte yandan, GTX 1660; rakibinin neredeyse YARISI kadar güç tüketiyor. Bu benim için direk tercih sebebi oldu açıkçası. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı