Hazır sistem kurulumu nasıl yapılır?

setth

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, geçen gün Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım şimdi PC'yi kurmaya çalıştığımda bir ekrana atıyor bilgisayardan pek anlamıyorum. Nasıl kuracağım? Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarda Windows yok 8 GB bir flashbelleke Windows kurup boot etmen lazım cok basit YouTube'da yapılışı var XMP açmayı unutmayın BIOS'tan. (2nci bir bilgisayarın yoksa internet kafeden indir sonra boot et).

ESC veya F10 tuşuna bas.

Bilgisayarda Windows yok 8 GB bir flashbelleke Windows kurup boot etmen lazım cok basit YouTube'da yapılışı var XMP açmayı unutmayın BIOS'tan. (2nci bir bilgisayarın yoksa internet kafeden indir sonra boot et).

Genelde kurulu olarak geliyor Windows BIOS ayarlarını kaydedip çıkarsa boot eder belki.

Hocam flash bellek bulamadık ama arkadaşın SSD'lerinden birini taktık PC böyle açılıyor çıkarınca geri BIOS'a atıyor bu şekilde Windows kurma şansımız var mı?

Hocam peki benim SSD'yi söküp bilgisayarcıya götürsem yükler mi?

Son düzenleme:
arkadaşın ssd takılıyken windows kurun kendi disketinize yapamazsan instagramdan ulaş seymenburakk yardımcı olucam sana

Bilgisayarcıya o kadar para vermeye asla değmeyecek bir işlem bir tane flash bellek alman yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…