Yeni bilgisayar kurulumu nasıl yapılır?

stages

Femtopat
Daha fazla  
İncehesap'tan sistem aldım bilgisayarı çalıştırdım ilk ekranda bu fotoğrafla karşılaştım neler yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?

IMG_0264.jpeg

FreeDOS geliyor ya hani sistemler.
Ekrandaki hatayi duzeltmeden isletim sistemi kurmak sacma. Once gelen hatanin ne oldugunu anlarsin, sonra kurulumu yaparsin. Ilk acilista BIOS'un acilmasi gerekiyor, bu hatanin gelmesi degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
"CPU Fan speed detection error"a direkt 'Windows kur' demek sasirtici. Aldiginiz sistem kurulu mu geldi yoksa siz mi kurulumunu yaptiniz? Ayrica fotograf size mi ait? Cok benzer acidan cekilmis fotograflar gordugumu hatirliyorum.
Sistem ekran kartı hariç takılı geldi kartı ben takıp çalıştırdım. Fotoğraf bana ait Segotep FZ6 Pro 2x120mm marka hava soğutucu var 2fanlı fakat tek fan takılı geldi diğer fan ramlere çarpıyor gibi oyüzden bende takmadım ondan olabilir mi

Son düzenleme:
Diğer soketi boşta kaldıyasa eğer mümkün gibi geldi bana.
Kasayı açtığımda 2. fan soketi takılı havada asılı sallanıyordu yanına yaklaştırdım ramlere değiyordu onlar takmayınca bende soketini çıkardım şuan bu fotoğrafta sağdaki fan takılı olmayan hali kasada takılı. Uyarı vermesini sebebi o mu acaba?
1751371335841.png

Kasayı açtığımda 2. fan soketi takılı havada asılı sallanıyordu yanına yaklaştırdım ramlere değiyordu onlar takmayınca bende soketini çıkardım şuan bu fotoğrafta sağdaki fan takılı olmayan hali kasada takılı. Uyarı vermesini sebebi o mu acaba?Eki Görüntüle 2525016
Ben öyle düşünüyorum ancak bu işlerin uzmanı olduğum söylenemez.

Tek fan takılı geldi, diğer fan RAM'lere çarpıyor gibi. O yüzden takmadım, ondan olabilir mi?
Diger fanin nereye takili olduguna gore degisir fakat yuksek ihtimal o yuzden. Isletim sistemini kurduktan sonra isi probleminiz olmazsa bu hatayi gormezden gelmeye ayarlarsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı