Hazır sistem mi toplama mı?

s4hnn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Shinobi
Selam arkadaşlar, uzun zamandır PC istiyordum ve sonunda alacağım. İlk defa alacağım için kararsızım sizce hazır sistemler mi daha iyidir toplama mı? PC parçaları hakkında detaylı bilgim yok sadece genel herkesin bildiği şeyler kadar var. 60k bütçem var (sadece kasa için). Bu bütçeyle hazır sistem alsam mı daha iyi PC almış olurum. Yoksa kendim toplayarak yapsam mı daha iyi PC toplarım. Bir de ASUS MSI gibi bilindik markaların olmasını tercih ederim. Sizin görüşleriniz nelerdir?

Kendiniz bilgiliyseniz toparlsınız. Ama daha pahalıya gelir. Hazır sistem burda biraz daha mantıklı. Örneğin 60k bütceniz var ve hazır sıstem 55k. Orda beğenmediğiniz parçaları değiştirerek hem istediğiniz bilgisayarı almış olursunuz hemde daha ucuza getirirsiniz.

Selam arkadaşlar, uzun zamandır PC istiyordum ve sonunda alacağım. İlk defa alacağım için kararsızım sizce hazır sistemler mi daha iyidir toplama mı? PC parçaları hakkında detaylı bilgim yok sadece genel herkesin bildiği şeyler kadar var. 60k bütçem var (sadece kasa için). Bu bütçeyle hazır sistem alsam mı daha iyi PC almış olurum. Yoksa kendim toplayarak yapsam mı daha iyi PC toplarım. Bir de ASUS MSI gibi bilindik markaların olmasını tercih ederim. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Hazır sistem fiyat olarak bazı istisnalar haricinde daha uygun. Ancak özelleştirme seçenekleri kısıtlı. Toplama PC'nin donanımlarını dilediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

Bütçeye göre değişir ama 45-50k üstüne hazır sistemlerden daha iyi toplama sistemler yapabiliyorsun.

Hocam yani hangi parça hangi parçayla en iyi şekilde çalışır tam bilmiyorum. Resimdeki gibi bir şey vardı kafamda sizce iyi midir? Daha iyisi yapılır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    142,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    126 KB · Görüntüleme: 60
Hocam yani hangi parça hangi parçayla en iyi şekilde çalışır tam bilmiyorum. Resimdeki gibi bir şey vardı kafamda sizce iyi midir? Daha iyisi yapılır mı?
Çok pahalıya toplamışsın.

1723324019300.png

Topladığın fiyata 4070Tİ super ve 7800X3D sistem toplanır.

Son düzenleme:
Çok pahalıya toplamışsın.

Eki Görüntüle 2280887

Topladığın fiyata 4070Tİ super ve 7800X3D sistem toplanır.
Hocam marka olarak ASUS MSI falan olsun kafasındaydım. Bu senin attıklarınla performans farkı var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı