İkisine toplam 60 diyebiliriz.
O halde yukarıda Caner hocamın dediği değişiklikleri yaparak attığım monitörü alın.
(Silindi.)
Son düzenleme:
İkisine toplam 60 diyebiliriz.
Yapılacak iş gereği monitörü biraz daha büyük almak mantıklı olmaz mıHocam monitör dahil desenize bütçeye.
O halde sisteme bir değişiklik yapmadan şu modeli alabilirsiniz ama değişiklik yapmanız sizin yararınıza olur.
![]()
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapılacak iş gereği monitörü biraz daha büyük almak mantıklı olmaz mı?
Bu sisteme bir bakar mısınız çok farkı var mıdırO halde yukarıda Caner hocamın dediği değişiklikleri yaparak attığım monitörü alın.
(Silindi.)
Bu sisteme bir bakar mısınız çok farkı var mıdır?
Anlıyorum teşekkür ederim ilginiz içinBenim attığım sistem içerisinde soğutucu ile geliyor ve işlemci farkı var. Size kalmış bir durum. Kendi attığını alıp yanına farklı bir soğutucu alabilirsiniz bu işlemcilere soğutucu şart.
Bence benim attığım sistemi belirtilen değişiklikler ile almanız daha sağlıklı olur.
Anlıyorum teşekkür ederim ilginiz için![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.