Hazır sistem önerisi

atzp

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım hazır sistem toplayacağım sadece kasa ve kararsız kaldım sizden fikir almak istiyorum. İlk olarak 4070 Ti Super'li fenix Gold sistemi linki bırakacağım incelemeniz için.

www.incehesap.com

Fenix Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 4070 Ti Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

www.incehesap.com

www.incehesap.com
Diğer sistem ise 7800x3D'li corax Silver modeli onun da linkini bırakıyorum.

www.incehesap.com

Corax Silver | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

www.incehesap.com

www.incehesap.com
Valorant, GTA V tarzı oyunlar oynuyorum rahatça oynatması ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. Sürekli parça değiştirmek istemiyorum. Oyun için topluyorum kısacası.
Ve ek olarak arkadaşımın yeni bir sistemi var onu satacak sistemi de 4060 Ti veya düz 4060 emin değilim 16 GB modeli 32 GB RAM ve işlemcisi de Ryzen 7 5700x3D fiyat olarak da 40.000 söylüyor. Açıkçası fiyat olarak da çok zorlamak istemiyorum kendimi. Bu arkadaşımın sistemi fiyatına göre iyiyse ve işimi uzun bir süre görecekse bunu da değerlendirmek istiyorum. Sizden bu 3 sistem olarak yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum hocalarım. Teşekkür ederim şimdiden saygılar iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
50K. Neden alınmaz?

Son olarak üçüncü bir seçenek de var arkadaşımın kasası.

Kalitesiz parçalar, ve dengesiz parçalar.

Bütçede şu an pek bir kasa yok, En çok kaç olur? Yani kaça kadar zorlarsınız?

Anakartı ASUS Prime B650M-R
Ekran kartını INNO3D 4070 Ti Super
RAM'leri Twinmos VOLTX 2x16 6000MHz
SSD'yi Kingston Renegade
Kasayı XPG K Mesh yapıp alabilirsiniz.
İleridede ufak bir kule tipi soğutucu ile tamamlarsınız.

Anakartı ASUS Prime B650M-R
Ekran kartını INNO3D 4070 Ti Super.
RAM'leri twinmos voltx 2x16 6000MHz.
SSD'yi Kingston Renegade.
Kasayı XPG k mesh yapıp alabilirsiniz.
İleridede ufak bir kule tipi soğutucu ile tamamlarsınız.

Ben de böyle yapıp almayı düşünüyorum günlerdir PC kovalamaktan sıkıldım en sonunda saçma sapan bir şey almaktansa bunu alacağım sanırım, çünkü sistem bekle bekle gelmiyor yılsonuna 15 gün kaldı fiyatlar her an artar diye korkuyor insan sadece tek bir sorum olacak INNO3D markası ne kadar güvenilir?

Ben de böyle yapıp almayı düşünüyorum günlerdir PC kovalamaktan sıkıldım en sonunda saçma sapan bir şey almaktansa bunu alacağım sanırım, çünkü sistem bekle bekle gelmiyor yılsonuna 15 gün kaldı fiyatlar her an artar diye korkuyor insan sadece tek bir sorum olacak INNO3D markası ne kadar güvenilir?

Gayet güvenilir, zaten 4070 Ti Super gibi kartları üreten markanın kötü olma ihtimali çok az.
Testlerine bakabilirsiniz.

Gayet güvenilir, zaten 4070 Ti Super gibi kartları üreten markanın kötü olma ihtimali çok az.

Anladım teşekkürler,
DF Shadow PRO Fantasy RGB 100mm CPU Soğutucu
Bu kule tipi soğutucu yeterli olur mu sizce?

Böyle bir sistem düştü şimdi nasıl sizce?

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler,
DF Shadow Pro Fantasy RGB 100mm CPU Soğutucu
Bu kule tipi soğutucu yeterli olur mu sizce?

Böyle bir sistem düştü şimdi nasıl sizce?

Aşağıya kaydırın, bazı şeyleri değiştirdim onlar güncellensin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı