Hazır sistem tavsiyesi

Karşılaştırma yapmak mantıksız. Vatan daki bilgisayar tükenmiş zaten. Teknobiyotik deki bilgisayarın parçalarını tam göremedim mobil olduğundan dolayı galiba ama ramleri 3000 Mhz olarak yükselttir.
Düzeltme: Ramler 3000 Mhz imiş. Ssd de 90 liralık geliştirme yaparsan bence daha iyi olur hem 16 GB daha fazla hem m.2 türünde SU630 SSD ler için bir sıkıntıdan bahsediyorlardı ama hatırlayamadım.

Karşılaştırma yapmak mantıksız. Vatan daki bilgisayar tükenmiş zaten. Teknobiyotik deki bilgisayarın parçalarını tam göremedim mobil olduğundan dolayı galiba ama ramleri 3000 Mhz olarak yükselttir.
Düzeltme: Ramler 3000 Mhz imiş. Ssd de 90 liralık geliştirme yaparsan bence daha iyi olur hem 16 GB daha fazla hem m.2 türünde SU630 SSD ler için bir sıkıntıdan bahsediyorlardı ama hatırlayamadım.
vatandaki bilgisayar mağazada varmış dün sormuştum

Bu sisteme girip:
Corsair RAM seçip 2 adet ekleyin toplamda 16GB olacak,
MSI RTX 2060 Ventus seçin,
Kasayı MB501L 600W olarak seçin,
HDD'yi silin,
SSD'yi Samsung EVO 860 seçin,

Bütün sistem 5400 yapıyor. Sizin sorduğunuz iki sistemden de daha iyi olur bu sistem. Kaliteli parçalar, bilinen markalar.
ASRock, Palit kötüdür demiyorum ama bilindik markalar değil. Adata SSD'ler cortladı, kimse tavsiye etmiyor.
Benim tavsiyem Donanım Arşivi'nin yeni sisteminde değişiklik yaparak öyle satın almanız. Fiyat oldukça iyi çünkü. Hesapladım, 300-400 lira fark var.

Bu sisteme girip:
Corsair RAM seçip 2 adet ekleyin toplamda 16GB olacak,
MSI RTX 2060 Ventus seçin,
Kasayı MB501L 600W olarak seçin,
HDD'yi silin,
SSD'yi Samsung EVO 860 seçin,

Bütün sistem 5400 yapıyor. Sizin sorduğunuz iki sistemden de daha iyi olur bu sistem. Kaliteli parçalar, bilinen markalar.
ASRock, Palit kötüdür demiyorum ama bilindik markalar değil. Adata SSD'ler cortladı, kimse tavsiye etmiyor.
Benim tavsiyem Donanım Arşivi'nin yeni sisteminde değişiklik yaparak öyle satın almanız. Fiyat oldukça iyi çünkü. Hesapladım, 300-400 lira fark var.
bu daha uygunmuş ya çok teşekkür ederim ama önerdiğiniz kasanın 80+ ibaresi yok sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı