Hazır sistemde farklı anakart gelince ne yapılmalı?

SrYED

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Gaming gen TR'den sistem aldım. Anakart B550M-K idi. Ama onlar B550M-A/CSM göndermişler. Ve faturada B500M-K yazıyor. Ve bir ROG kupası göndermişler. Sistemde hiçbir ROG parçası yok. Bence farklı anakart gönderdikleri için özür amaçlı. Ama içinde herhangi bir not da bulunmuyor. Benim işime gedi çünkü bu anakart daha iyi. Sizce arayıp sorayım mı? Yoksa kullanayım mı? İleride sorun olursa zararı dokunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben Gaming gen TR'den sistem aldım. Anakart B550M-K idi. Ama onlar B550M-A/CSM göndermişler. Ve faturada B500M-K yazıyor. Ve bir ROG kupası göndermişler. Sistemde hiçbir ROG parçası yok. Bence farklı anakart gönderdikleri için özür amaçlı. Ama içinde herhangi bir not da bulunmuyor. Benim işime gedi çünkü bu anakart daha iyi. Sizce arayıp sorayım mı? Yoksa kullanayım mı? İleride sorun olursa zararı dokunur mu?
Hocam ilerde anakarta sorun gelirse bizim değil diye almayabilirler, isterseniz söyleyin.

Tamam ben bir arayayım. Ama öncelikle isim vermicem. Geri istemelerinden korkuyorum.

O işin esprisiydi aramana bile gerek yok. Kimse bir şey istemez, bunlar arada bilerek yapılan şeyler. Sana gönderilen anakart daha iyi bu nedenle üzerine düşünülmesi gereken bir şey yok. Cihazın keyfini çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı