weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 696 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar monitörüm bugün geldi bağladım ama no signal hatası veriyor. Her şeyi doğru taktığumı düşünüyorum sizce neden olabilir? Fotoğraf atabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar monitörüm bugün geldi bağladım ama no signal hatası veriyor. Her şeyi doğru taktığumı düşünüyorum sizce neden olabilir? Fotoğraf atabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüm Muratcaz 29 Ağustos 2025 weeha dedi: Aşağı taktım şimdi halen görüntü gelmiyor. Yine olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin.
weeha dedi: Aşağı taktım şimdi halen görüntü gelmiyor. Yine olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin.
Muratcaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 982 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #11 weeha dedi: Aşağı taktım şimdi halen görüntü gelmiyor. Yine olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
weeha dedi: Aşağı taktım şimdi halen görüntü gelmiyor. Yine olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin.
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 696 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #12 Muratcaz dedi: PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 2HDMI 1 DP var hocam zaten DP olana taktım en sağda. Artı 0 Eksi
Muratcaz dedi: PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 2HDMI 1 DP var hocam zaten DP olana taktım en sağda.
Muratcaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 982 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #13 weeha dedi: 2HDMI 1 DP var hocam zaten DP olana taktım en sağda. Genişletmek için tıkla... 2X DP 1HDMI olması lazım, ekran kartınızın modeli ne? Hangi marka? Artı 0 Eksi
weeha dedi: 2HDMI 1 DP var hocam zaten DP olana taktım en sağda. Genişletmek için tıkla... 2X DP 1HDMI olması lazım, ekran kartınızın modeli ne? Hangi marka?
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 696 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #14 Hocam güç kaynağını aç kapa yapınca geldi çok teşekkür ederim size Muratcaz dedi: PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam güç kaynağını aç kapa yapınca geldi çok teşekkür ederim size Muratcaz dedi: PSU anahtarını kapatıp tekrar açın, 30 saniye kadar bekleyin. Hangi girişe taktınız? Ortadaki girişe takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
Muratcaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 982 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #15 weeha dedi: Hocam güç kaynağını aç kapa yapınca geldi çok teşekkür ederim size Genişletmek için tıkla... Rica ederim,çözüm işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
weeha dedi: Hocam güç kaynağını aç kapa yapınca geldi çok teşekkür ederim size Genişletmek için tıkla... Rica ederim,çözüm işaretlerseniz sevinirim.