Hayat pahalı dostum oynamak için bu kadar fazla para veremem 1080p'de bana yeter. Siparişi verdim umarım memnun kalırım. VRAM'ciler gelip aklımı bulandırmadan gideyim ben.Mesele sadece okuma yazma degeri degil. Omur vb. konular etkileniyor.
Hayat pahalı dostum oynamak için bu kadar fazla para veremem 1080p'de bana yeter. Siparişi verdim umarım memnun kalırım. VRAM'ciler gelip aklımı bulandırmadan gideyim ben.Mesele sadece okuma yazma degeri degil. Omur vb. konular etkileniyor.
Hayat pahalı dostum oynamak için bu kadar fazla para veremem 1080p'de bana yeter. Siparişi verdim umarım memnun kalırım. VRAM'ciler gelip aklımı bulandırmadan gideyim ben.![]()
100 bad sectoru devre dışı bırakıp HDD'yi düzeltip kullanan birisiyim bunlar bana işlemez ve SSD'nin de kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Çok süslü püslü olmasına gerek yok bunların yanına klavye ve mouse ne koysam güzel olur var mı önerin.VRAM'ciler gelemez, linc yerlerRTX 4060 guzel kart.
Dedigim gibi diski degistirmek zorunda degilsin. Gittigi yere kadar artik.
100 bad sectoru devre dışı bırakıp HDD'yi düzeltip kullanan birisiyim bunlar bana işlemez ve SSD'nin de kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Çok süslü püslü olmasına gerek yok bunların yanına klavye ve mouse ne koysam güzel olur var mı önerin.
100 bad sectoru devre dışı bırakıp HDD'yi düzeltip kullanan birisiyim bunlar bana işlemez ve SSD'nin de kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Çok süslü püslü olmasına gerek yok bunların yanına klavye ve mouse ne koysam güzel olur var mı önerin.
1 haftaya gelir umarım çok bekletmezler bakalım hayırlısı gerisi kolay. 1080 monitörüm var zaten ileride bakarız. Türkçe yamalı Starfield oynamak için alıyorum yoksa Xbox varken para vermezdim PC'ye. İş ve sosyal medya için kasam var zaten iş görüyor 2-3 oyun sonrası kasa öyle kalacak zaten fazla açılmaya gerek yok. Hayırlısı bakalım.Butcene bagli da pek dolasmam o konularda. Yahu disk konusunda haklisin da teknoloji bu, ne zaman gidecegi belli olmuyor. En azindan kalitelisini alinca rahatlama geliyor. Yine de dedigim gibi sarti yok, hemen bozulacak diye bir sey de yok.
1000 lira fareye çok ben E Sporcu değilim. Trendyol GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM Bunlar nasıl?![]()
ASUS Rog Kerıs Kablolu Optık Gamıng Mouse Sıyah - Fiyatı, Yorumları
ASUS Rog Kerıs Kablolu Optık Gamıng Mouse Sıyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dierya DK61E 60% Mekanik Oyun Klavyesi Hot Swap Gateron Optik Kırmızı Anahtarı RGB Arka Işık PBT Keycaps Anti-Gölgelenme IPX4 Su Geçirmez Yazılım ile Windows/Mac/Android : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dierya DK61E 60% Mekanik Oyun Klavyesi Hot Swap Gateron Optik Kırmızı Anahtarı RGB Arka Işık PBT Keycaps Anti-Gölgelenme IPX4 Su Geçirmez Yazılım ile Windows/Mac/Android : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.