Hazır sistemde PSU ve SSD yükseltilmeli mi?

Hayat pahalı dostum oynamak için bu kadar fazla para veremem 1080p'de bana yeter. Siparişi verdim umarım memnun kalırım. VRAM'ciler gelip aklımı bulandırmadan gideyim ben. :)

VRAM'ciler gelemez, linc yerler 😀 RTX 4060 guzel kart.

Dedigim gibi diski degistirmek zorunda degilsin. Gittigi yere kadar artik.

VRAM'ciler gelemez, linc yerler 😀 RTX 4060 guzel kart.

Dedigim gibi diski degistirmek zorunda degilsin. Gittigi yere kadar artik.
100 bad sectoru devre dışı bırakıp HDD'yi düzeltip kullanan birisiyim bunlar bana işlemez ve SSD'nin de kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Çok süslü püslü olmasına gerek yok bunların yanına klavye ve mouse ne koysam güzel olur var mı önerin.

100 bad sectoru devre dışı bırakıp HDD'yi düzeltip kullanan birisiyim bunlar bana işlemez ve SSD'nin de kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Çok süslü püslü olmasına gerek yok bunların yanına klavye ve mouse ne koysam güzel olur var mı önerin.

Butcene bagli da pek dolasmam o konularda. Yahu disk konusunda haklisin da teknoloji bu, ne zaman gidecegi belli olmuyor. En azindan kalitelisini alinca rahatlama geliyor. Yine de dedigim gibi sarti yok, hemen bozulacak diye bir sey de yok.

Butcene bagli da pek dolasmam o konularda. Yahu disk konusunda haklisin da teknoloji bu, ne zaman gidecegi belli olmuyor. En azindan kalitelisini alinca rahatlama geliyor. Yine de dedigim gibi sarti yok, hemen bozulacak diye bir sey de yok.
1 haftaya gelir umarım çok bekletmezler bakalım hayırlısı gerisi kolay. 1080 monitörüm var zaten ileride bakarız. Türkçe yamalı Starfield oynamak için alıyorum yoksa Xbox varken para vermezdim PC'ye. İş ve sosyal medya için kasam var zaten iş görüyor 2-3 oyun sonrası kasa öyle kalacak zaten fazla açılmaya gerek yok. Hayırlısı bakalım.

1000 lira fareye çok ben E Sporcu değilim. Trendyol GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM Bunlar nasıl?

Son düzenleme:
Sanırım sipariş vermişsin şimdiden hayırlı olsun.PSU-SSD yeterli ama kesinlikle bir kule tipi soğutucu al bence. Dark Freezer X123 tavsiye ederim.Fiyatı uygun. Aynı işlemcide minimum 60 Max 101 dereceden minimum 42 Max 78 derecelere indirmişti.Yanında Mx-4 termal macun kullanmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı