Hazır sistemde RTX 5050 vs RX 7600

FC FeRo

Decapat
Daha fazla  
Bu bütçede 2. el RX 6700 XT, RX 6800 gibi ekran kartlı sistemlere bakmanı öneririm.

Eğer driver sorunlarıyla yüzleşmeye hazırım diyorsan RX7600 seçebilirsin (kimse bana driver sorunu kalmadı demesin daha geçen RX7600 kullanan arkadaşım AMD driver hatası almış sonra geri düzelmiş ama tekrar almayacağı ne malum). Eğer sorunsuz deneyim alayım 10FPS eksik alayım diyorsan RTX5050 yeterli olacaktır.

Bu bütçede 2. el RX 6700 XT, RX 6800 gibi ekran kartlı sistemlere bakmanı öneririm.
Taksitle alacağım o yüzden 2. El alamıyorum

Eğer driver sorunlarıyla yüzleşmeye hazırım diyorsan RX7600 seçebilirsin (kimse bana driver sorunu kalmadı demesin daha geçen RX7600 kullanan arkadaşım AMD driver hatası almış sonra geri düzelmiş ama tekrar almayacağı ne malum). Eğer sorunsuz deneyim alayım 10FPS eksik alayım diyorsan RTX5050 yeterli olacaktır.
Evet benimde aklımda o soru vardı herkes o sorun kalmadı diyordu.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Önceki açtığım konudaki sistemi maalesef alamadım. Şimdi tekrar 2 seçenek var karşımda. Alacağım sistem aşağıdaki linkte. RTX 5050 ile RX 7600 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim. (bütçem kısıtlı, fiyat artırmamı önermeyin.)

RTX 5050 gibi ekran kartları oyun için pek önerilmiyor RX 7600 ise çok sorunu oluyor driverlarda ve ısınıyor

RTX 5050'i 5000 serisinden diye güçlü olacak anlamına gelmiyor kendisi GTX 1080 Ti gücünde bir ekran kartı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı