mbboyun
Kilopat
Merhaba, yayıncı hazır bir bilgisayar kasasından aldık. Ekran kartı ayrıyeten geldi. Direkt anakarttaki yere takıp çalıştırırım diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Daha önce hiç bilgisayar parçalarıyla uğraşmadığım için hiç bilgim yok. Sizden yardım etmenizi istiyorum.
Kasa: Rampage Hydra v3.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 5060 Ti.
Kasanın içerisi bu şekilde:
Gelen diğer şeyler:
Ekran kartı:
Ekran kartındaki mavi ile işaretlediğim yer ana karttaki yerden daha dar gözüküyor. Acaba önemsemeden girdiği kadar mı takmam gerekiyor? Eğer öyleyse bile ekran kartında kırmızı ile işaretlediğim yerden dolayı zaten uyup uymadığını göremiyorum o metal parçayı söküp kasanın dışından mı ekran kartını mı sağlamlaştırmalıyım? Ya da ekran kartı havada olacak şekilde monteleyip kablo falan mı takılması lazım?
Bilgisayar parçalarıyla daha önceden uğraşmadığım için biraz karmaşık yazmış olabilirim. Yanlış bir şey yapıp bozmak istemiyorum.
Kasa: Rampage Hydra v3.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 5060 Ti.
Kasanın içerisi bu şekilde:

Gelen diğer şeyler:

Ekran kartı:

Ekran kartındaki mavi ile işaretlediğim yer ana karttaki yerden daha dar gözüküyor. Acaba önemsemeden girdiği kadar mı takmam gerekiyor? Eğer öyleyse bile ekran kartında kırmızı ile işaretlediğim yerden dolayı zaten uyup uymadığını göremiyorum o metal parçayı söküp kasanın dışından mı ekran kartını mı sağlamlaştırmalıyım? Ya da ekran kartı havada olacak şekilde monteleyip kablo falan mı takılması lazım?
Bilgisayar parçalarıyla daha önceden uğraşmadığım için biraz karmaşık yazmış olabilirim. Yanlış bir şey yapıp bozmak istemiyorum.