Hazır sisteme parça önerisi

OnlyDmrl

Hectopat
Daha fazla  
Ram İşlemci Soğutucu alınacak parçalar bunlar, anakart konusunda hala emin değilim bulabildiğim en uygun Anakart buydu. Anakart için fazla para vermek istemiyorum eğer bu anakart yeterli ise tamamdır. Ama uyumsuz olacaksa mecburen anakart önerilerinize açığım.

Sadece Valorant oynayacağım ve yayın yapacağım. O yüzden ekran kartı yükseltmeyi düşünmüyorum. Sistemin yayın esnasında 240 FPS altına düşmemesi, hatta ileride 360 FPS monitör almama karşın 360 FPS altına düşmemesi gerekiyor.

7900X sırf bu yüzden gereksiz kaçabilir farkındayım, daha iyi önerilerinizi bekliyorum. Ancak dediğim gibi sadece işlemci ve RAM değiştireceğim ve tabii ki işlemci için uygun anakart ve soğutucu.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'in 32 olmasini tavsiye ederim madem yayin yapacaksiniz ve arkada oyun oynayacaksiniz RAM'in yuksek olmasi lazim 16 arada takilabilir, islemci sogutucusunu soyleyebilmem icin once kullanacagin islemciyi bilmemiz gerekiyor islemci soyleyebilmem icin de anakartin modeli lazim anakartinizin modeli nedir hocam?

Hocam parçaların üstlerine tıkladığınızda link aracılığıyla ilgili sayfaya yönlendiriliyorsunuz, bütün parçalar belirli şu anda.

Ancak şu anda birkaç şeyi değiştirdim, 7900X yerine ya daha uygun fiyatlı olması açısından 7600X alacağım, ya da daha da performanslı olması açısından 7800x3D.

Hocam parçaların üstlerine tıkladığınızda link aracılığıyla ilgili sayfaya yönlendiriliyorsunuz, bütün parçalar belirli şu anda.

Ancak şu anda birkaç şeyi değiştirdim, 7900X yerine ya daha uygun fiyatlı olması açısından 7600X alacağım, ya da daha da performanslı olması açısından 7800x3D.
Valorant oynayacaksan 7600x hayli hayli yeterli olur

Aslında bu sistemi arkadaşım için topluyorum, ben kendi sistemimde 7600X kullanıyorum ve en düşük gördüğüm FPS 255 oldu, o da oyunun en karışık anında. Boş kısımlar dışında ortalama 350-400 olarak takılıyordu. Yine de risk almamak açısından seçimimizi yanlış bilmiyorsam en iyi oyun işlemcisi olan 7800x3D'den yana kullandık.

RAM 3900TL pahalı olduğunu düşünmüyorum, işlemci neden gereksiz olsun anlayamadım, zaten bir altı 7600X alacaktık, kendisinin para konusunda bir sıkıntısı olmadığı için alabileceğimiz en iyi oyun işlemcisini aldık. Sıvı soğutma konusunda ise kendisi sıvı soğutma istemiyor, ve AK620 de testlere bakılacak olursa gayet güzel hatta mükemmel bir soğutma sağlıyor.

Ram İşlemci Soğutucu alınacak parçalar bunlar, anakart konusunda hala emin değilim bulabildiğim en uygun Anakart buydu. Anakart için fazla para vermek istemiyorum eğer bu anakart yeterli ise tamamdır. Ama uyumsuz olacaksa mecburen anakart önerilerinize açığım.

Sadece Valorant oynayacağım ve yayın yapacağım. O yüzden ekran kartı yükseltmeyi düşünmüyorum. Sistemin yayın esnasında 240 FPS altına düşmemesi, hatta ileride 360 FPS monitör almama karşın 360 FPS altına düşmemesi gerekiyor.

7900X sırf bu yüzden gereksiz kaçabilir farkındayım, daha iyi önerilerinizi bekliyorum. Ancak dediğim gibi sadece işlemci ve RAM değiştireceğim ve tabii ki işlemci için uygun anakart ve soğutucu.

Şimdiden teşekkürler.
Kasa modelin ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı