Hazır sistemlerde Windows kurulu gelir mi?

Serhat55534

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Hazır sistemlerde Windows kurulu gelir mi? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemimde FreeDOS yazıyordu ama Windowslu geldi. Yanlışlık oldu sanırım ama FreeDOS yazıyorsa muhtemelen Windowssuz gelir.
 
Eğer FreeDos yazıyorsa Windows yüklü gelmez kendin kurman lazım. Windows 11 Home/Windows 11 Pro/Linux falan yazıyorsa işletim sistemi yüklü bir şekilde gelir.
 
Arkadaşlar merhaba. Hazır sistemlerde Windows kurulu gelir mi? Şimdiden teşekkürler.
Gelmez, Windows 10 Pro ve Windows 11 kurulu gelmesini istiyorsan 2.500 TL civarı ek bir ödeme yapman gerekiyor ki ürün lisansını ömür boyunca kullanabilirsin. FreeDoS yazıyorsa eğer kurulu gelmez, forumda bulunan USB flash belleğe Windows 10 Pro veya Windows 11 nasıl kurulur videolarını izleyerek yükleyip, BIOS'dan öncelik verdikten sonra yükleyebilirsin. Yükledikten sonra OEM key satın alarak (takribi 180 TL) Windows'u etkileştirebilir, orijinal olarak kullanabilirsin.
 
Hocam satın alma noktasında not kısmı oluyor bazılarında. Orada yazıp belirtin rica edin deneme sürümü kurun diye yardımcı oluyorlar.

O sipariş notu hiçbir ise yaramiyor Gaming gentrden sistem aldim o kadar sipariş notu yazdim hiç dikkate alinmamis bilen.
 

Geri
Yukarı