Hazır sistemlere zam geldi

Ben iktidara kim gelirse gelsin bir şey değişeceğini sanmıyorum yöneticiler kendi cebini düşünüyor halkı değil adam gibi biri başa geçmediği sürece halimiz hep aynı hep aynı.
Demokraside sistem böyle işlemiyor hiç birimizin belki de oy vereceği kişi ile görüşlerimiz tam uymuyor ama ortada 20 yıldır iktidar olan birisi var ve işlerin iyiye gitmediği besbelli o yüzden bir değişim şart.

Arkadaş bir konuda da halk suçlanmasın artık rica ediyorum dünyanın öbür ucunda yağmur yağsa ondan bile suçlu olacağız neredeyse.

Öyle değil mi kardeşim firmaların hepsi açgözlü en ufacık krizden faydalanıyorlar milyonlarca para kazanıyorlar zaten daha ne istiyorlar.

Değişim şart tabii ki ülke için hayırlısı olsun.

Hehehe dolar kuru 20 olmuş asgari maaş neredeyse 10 milyar olacak enflasyon %140 ama siz 2 sene önce dolar kuru 12'iken 12 milyar olan sistemleri şu an 15 milyara sonsuza dek alabileceğinizi mi zannettiniz? Yine Türk oyuncuları dört ayaklarının üstüne düşmüştü dolar yükselirken ekran kartı fiyatları, RAM fiyatları ilginç bir şekilde düşmeye başladığı için 2 sene maaşlar artarken bilgisayar fiyatları aynı kaldı ama devran dönecek. Çok yakında 25-30 döviz kurları gelecek ayrıca ithal ürünlere büyük gümrük vergileri bekliyorum. Tercihler ve sonuçları diyelim

Edit: Bilgisayar parçası alıp satmaya çalışacağına o parayla 30-40 tane araba alıp kapıya koysa ayda 3-4 milyon TL para kazanacak adamın düşük kar marjıyla çalışmasını beklemekte ayrı bir saflık. Adam o parayı herhangi bir sektöre yatırsa katlarcasını kazanıyor burada 20 milyar yatırımına %20 kar marjı koydu diye şeytan ilan ediliyorlar.

Ortada tek bir açgözlü varsa sistemler, gıdalar vs. zamlanırken bu neden zamlandı ya? Eski fiyatta kalsın diyenlerdir. Dolar, euro, enflasyon her şey ortada adam zararına mı yapacak satışı?

Ortada tek bir açgözlü varsa sistemler, gıdalar vs. zamlanırken bu neden zamlandı ya? Eski fiyatta kalsın diyenlerdir. Dolar, euro, enflasyon her şey ortada adam zararına mı yapacak satışı?

Zaten tabiri caiz SE köpek gibi para kazanıyorlar zam yapmadan da bayağı bir kaar edebilirler bu ülke de değişmesi gereken çok şey var halk sustukça zam devam eder gelişmiş ülkeler de en ufacık zam da halk o zammı geri aldırıyor biz de öyle olmalıyız.

Seni demiyorum. Seçim sonuçlarına bakabilirsin.

Yaz ayında sistem toplayacaktım bir de 6650XT sistem bile 15.000-16.000 TL artık GTX 1650 sistemlere bakmaya başlayabilirim.

Yaz ayında sistem toplayacaktım bir de 6650XT sistem bile 15.000-16.000 TL artık GTX 1650 sistemlere bakmaya başlayabilirim.

6600 falan var sanırım o civarlarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…