@Hells Bells Ölücüler değildir onlar
Zira bu forumda sıfırını alıp kullanmadan 1500’e satan da var. Zaten sıfırı indirimle 1300TL seviyelerine düşmüştü.
PSU'nun arıza yapması önemli değil sorun PSU'nun parçalarını bozması, yanması ve tabii ki 200TL'ye aldığın PSU'nun parçalarının masrafını karşılayacak hali de yok3k param vardı 2500 pc hocasının kasasını aldım 500 tl monitor aldım lg 75hz. Yapabilecek bir şey yok. Üstüne koymamın mümkünatı yok öğrencisin üniversite çok masraf var. Şöyle düşündüm 1 sene veya 2 sene sonra anakartla işlemci değişirim sonra ekran kartı. Bazen hazır sistemler işimize yarıyo. Psu arızası felan olursa sorumlulukları üstüme almam. Ben hata yapmadıysam. Ürünler garantili geliyor sonuçta.
Bunu yazacaktım bende. Adamlar P350X'in içine diziyorlar hazır sistemiQP Bilişim'in hazır sistemleri hariç alınmaz evet.
Baya uğraştırır heyetle mahkemeyle ama tüm forumlara yazdırır sonuçta ülkeden elini çekerler sattırmam abiPSU'nun arıza yapması önemli değil sorun PSU'nun parçalarını bozması, yanması ve tabii ki 200TL'ye aldığın PSU'nun parçalarının masrafını karşılayacak hali de yok![]()
Aynen black fridayde düştü de ben ondan bir hafta önce 1700'e almıştım yine KDV indiriminden kullanmadan satıp RTX veya 5700 XT geçmeyi düşünüyordum 1350'ye falan düşmüş 1350'yede satamam.@Hells Bells Ölücüler değildir onlarZira bu forumda sıfırını alıp kullanmadan 1500’e satan da var. Zaten sıfırı indirimle 1300TL seviyelerine düşmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.