Hazır SQL forum verileri nereden bulunur?

emirhansirin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben şu an web tasarım kursu almaktayım. Kursun sonuna yaklaşmaya başladık ve bizden proje istiyorlar. Ben de bu forum gibi bir forum sitesi oluşturmak istiyorum. Böyle bir proje için hazır SQL verilerini nasıl bulurum? Kullandığımız programlar SQL server management Studio 2019, C#, HTML, CSS.

Bir de Bootstrap'ta forum siteleri için şablon bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben şu an web tasarım kursu almaktayım. Kursun sonuna yaklaşmaya başladık ve bizden proje istiyorlar. Ben de bu forum gibi bir forum sitesi oluşturmak istiyorum. Böyle bir proje için hazır SQL verilerini nasıl bulurum? Kullandığımız programlar SQL server management Studio 2019, C#, HTML, CSS.

Bir de Bootstrap'ta forum siteleri için şablon bulabilir miyim?

Dediklerini yapınca kodu sen yazmış olmuyorsun. Sıfırdan başla ve tek tek yaz.

Doğru söylüyorsun da, yapay zekanın yoğun bir şekilde kullanıldığı bu dönemde yazılımı çok iyi bilen birisi bile sıfırdan ürün çıkarmıyor ki.

Yazılımı çok iyi bilen birisinin sıfırda ürün çıkarmaması gayet normal. Adam 20 sene HttpPost yazıyor hayatının geri kalanında bu endpointlerini kendisi yazması sacmalık olur. Bu arkadas 6 aydır yazdığı için mecburen her şey noktası noktasına kadar kendisi yazmalı hatta ChatGPT'den hiç yardım almaması gerekiyor. Arkadaşın sorununun temel çözümü ise şu: Data seed. Entity Framework'te bunu kullandım proje derlenirken veritabanına veri ekleniyor. İşte bunu ChatGPT'ye yazdırabilir. Mesela konu oluşturacak ya bana şöyle şöyle 20 adet konu oluşturur musun? Sonrasında bana 20 adet konuya ait mesaj oluşturur musun? Bu şekilde. İlişkisel veri tabanı kullandıysa eğer işi daha da kolaylaşabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı