"Hazırda beklet modunda" nasıl oyun indirilebilir?

TheDarkWarrior

Centipat
Daha fazla  
Bu gece oyun indireceğim ama ailem bilgisayarın sesinden rahatsız oluyor. Hazırda beklet modunda nasıl oyun indirebilirim ya da gece nasıl başka kişileri rahatsız etmeden oyunu indirebilirim?

Hocam genelde öyle yapıyorum benim için önemli olan sessiz olması ama benim bilgisayarın bunu güzel yaptığı pek söylenemez 😃

Fanlarınız çok mu sesli çalışıyor? Eğer yüksek sesli çalışan ekran kartı fanı ise direk DP ya da HDMI kablosunu çekin. Görüntü olmayacağı için pek çalışmaz.

Ekranı kapat, kasa fanlarını kapat ve windwos güç seçeneklerinden güç tasarrufu modunu aktifleştir(bu mod işlemci fanının daha sessiz çalışmasını sağlar). Bunlar harici yapabileceğin bir şey yok.

Güç tasarrufuna al. Güç planında gelişmiş ayarlarda en yüksek işlemci durumunu %70 falan yapın.
Bilgisayara Özel uygulamasi falan varsa orada fan sessiz mod ayarlama vs. olabilir.

Herkese çok teşekkür ederim deneyeceğim. Umarım gece babamdan bu bilgisayar gece gece niye açık diye bir şey duymam 🤣

Fanlarınız çok mu sesli çalışıyor? Eğer yüksek sesli çalışan ekran kartı fanı ise direk DP ya da HDMI kablosunu çekin. Görüntü olmayacağı için pek çalışmaz.

Normal fanım. Ekran kartı fanı sanırım yok zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı