Rehber HBO Max 1TL'ye satın almak

denizbaranseker0

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Yakın zamanda ülkemizde yayın hayatına başlayan HBO Max'i nasıl 1TL gibi bir fiyata satın alabileceğinizi anlatacağım.

Öncelikle ilk yapmamız gereken Hepsiburada üyeliği açıp 1TL'ye Premium'a üye olmak. Bu 1TL sadece ilk aya özel. Diğer aylarda 50TL çekiliyor. Ben yeni hesaplar açıp oradan tekrar satın almayı düşünüyorum.

Daha sonra premium ayrıcalıkları bölümünden HBO Max linkine tıklayarak önce bir HBO üyeliği oluşturup daha sonra onlarca popüler film, dizi ve çizgi filmin arasında kendinizi buluyorsunuz. Warner Bros. HBO'nun sahibi olduğu için dolayısıyla birçok içeriği üyeliğin içinde bulunuyor. Keyifli seyirler dilerim.

Selamlar. Yakın zamanda ülkemizde yayın hayatına başlayan HBO Max'i nasıl 1TL gibi bir fiyata satın alabileceğinizi anlatacağım.

Öncelikle ilk yapmamız gereken Hepsiburada üyeliği açıp 1TL'ye Premium'a üye olmak. Bu 1TL sadece ilk aya özel. Diğer aylarda 50TL çekiliyor. Ben yeni hesaplar açıp oradan tekrar satın almayı düşünüyorum.

Daha sonra premium ayrıcalıkları bölümünden HBO Max linkine tıklayarak önce bir HBO üyeliği oluşturup daha sonra onlarca popüler film, dizi ve çizgi filmin arasında kendinizi buluyorsunuz. Warner Bros. HBO'nun sahibi olduğu için dolayısıyla birçok içeriği üyeliğin içinde bulunuyor. Keyifli seyirler dilerim.
Bu HBO üyeliği her ay mı var? Hepsiburada'ya her ay 50tl ödemeye devam etsem farklı hesap açmayıp aynı hesaptan düzenli olarak 50tl'ye izleyebilir miyim?

Game of Thrones'a başlamadan önce bu rehberi görsem süper olurdu. Saçma sapan sitelerden reklamlarla uğraşarak izlemek zorunda kalmazdım.
7. sezon 4. bölümdeyim bundan sonra da gerek yok zaten.

Vodafone red ile 12 ay Hepsiburada premium verdiği için HBO aboneliği de içinde. Normalde HBO içindeki diziler saracaksa Hepsiburada premium almak aşırı mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı