Merhaba, HBO Max Türkiye'ye gelecek mi? En son habere göre discovery ile WarnerMedia birleşiyordu. Yeni bir platform ile mi gelecek?
Hocam Warner Bros, Blu TV'yi satın aldığı için içerikler Blu TV üzerinden gelecek. Halihazırda HBO içerikleri Blu TV'de bulunuyor.
Maalesef hocam ancak geleceğini düşünüyorum.Tüm içerikleri mi Blu TV'de var?
Bir YouTuber 2025 veya 2026'da discovery+ adıyla Türkiye'ye gelecek diyor. İçerikleri gelsin de platform fark etmez. Gereksiz sansürsüz izlemek istemiyorum artık.Hocam Warner Bros, Blu TV'yi satın aldığı için içerikler Blu TV üzerinden gelecek. Halihazırda HBO içerikleri Blu TV'de bulunuyor.
Bir YouTuber 2025 veya 2026'da discovery+ adıyla Türkiye'ye gelecek diyor. İçerikleri gelsin de platform fark etmez. Gereksiz sansürsüz izlemek istemiyorum artık.
İngilizce çok yok maalesef.Eğer İngilizceniz iyiyse ve maddi olarak sorun değilse ABD hesabı alıp VPN'le de kullanabilirsiniz bence o kadar bekleyene kadar eğer çok izlemek istediğiniz içerikler varsa diğer platformlarda olmayan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.