HD 3450 ekran kartına O.C nasıl yapılır?

Sıcaklıklar önemli aslında üstünde fan olup olmaması değil. 85 derece üstü biraz riskli 90 dereceyi geçiyorsa overclock yapmayın kısa vadede yanmaz fakat 1-2 hafta sonra kartı elinize alırsınız. Dereceler düşük ise sorun yok. Üzerine küçük bir fan monte edebilirsiniz ben böyle kullanıyorum.

Hocam şu anda sıcaklıklar boşta 50 gibi güzel değerlerde bir de yük altında deneyeceğim 680/470 iyi mi acaba daha yükseltmeme gerek var mı?

Hocam bellek saatini 450'den fazla yaparsam oyunda görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor ne yapmalıyım sizce?

Konu dışı.

hocam konu dışı ama GTA V kaç FPS ve PUBG Mobile?

Maalesef hocam GTA veya PUBG oynamıyorum.
gpuu.PNG

Orana göre overclock olmaz hocam. Stabil bir değer yakalayıp bırakmanız gerekiyor. Kaç derece yükte?

Hocam yük altında 63 gibi gayet iyi değerler alıyorum ama bellek saat hızını 450'den yukarıya alamıyorum GPU saat hızını 700 yaptım en fazla 750 yapabiliyorum.
Orana göre overclock olmaz hocam. Stabil bir değer yakalayıp bırakmanız gerekiyor. Kaç derece yükte?

Hocam şu anda boşta 52 derece normalde 48 Derece'lerde geziyordu bu değerler uygun mu?
gpuu.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı