HD 3450 ekran kartına O.C nasıl yapılır?

Yükteki değerler 75-80'i bulmuyorsa uygundur.

Teşekkürler hocam şu anda sorunum yok gibi oyunda takılmalar ani FPS düşüşü vardı geçti teşekkür ederim yardımlarınız için.
Hocam voltajsız bellek ve saat hızını 50'şer arttırarak ilerleyin bir miktar sonra mavi ekran gibi bir hata verir zaten, o zaman da ufak ufak voltaj verirsiniz de, neden bu karta OC yapmak istiyorsunuz?

Sorunum çözüldü yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.

Hocam yük altında 63 gibi gayet iyi değerler alıyorum ama bellek saat hızını 450'den yukarıya alamıyorum GPU saat hızını 700 yaptım en fazla 750 yapabiliyorum.

Hocam şu anda boşta 52 derece normalde 48 derecelerde geziyordu bu değerler uygun mu?
Uygundur hocam. Overclock ile sıcaklıkların artması normal.

Merhabalar hocam bellek hızını aşırtamıyorum mavi ekran veriyor GPU saat hızını arttırırsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Şu anda 700/445

gpuu.PNG

Merhabalar hocam ekran kartının bellek saatini 500'e çektim ve ekranda yeşillenmeler ortaya çıktı ardından mavi ekran sonra yeniden ve tekrar eski ayarlarına getirdim. Acaba bir sorun yaşar mıyım ekran kartı RAM'lerine zarar vermiş midir?

Son düzenleme:
Merhabalar hocam bellek hızını aşırtamıyorum mavi ekran veriyor GPU saat hızını arttırırsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Şu anda 700/445

Eki Görüntüle 1136853

Merhabalar hocam ekran kartının bellek saatini 500'e çektim ve ekranda yeşillenmeler ortaya çıktı ardından mavi ekran sonra yeniden ve tekrar eski ayarlarına getirdim. Acaba bir sorun yaşar mıyım ekran kartı RAM'lerine zarar vermiş midir?
Hayır hocam sorun yaşamazsınız korkmayın. Fazla overclock ettiğinizde bu sorunlar ortaya çıkar ufak ufak düşürün. Stabilize testleri yapın mesela furmark. Furmark ile %100 yük altına sokup mavi ekran vb. sorun olmayana dek düşürün değerleri. Bu arada saat hızını düşürmek daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı