HD 4650 Core 2 Duo E6850 Darboğaz olur mu?

İlerde sıkıntı çıkaracaktır o sistem. Değiştirmesi gerekecek. Artık Google Chrome doğru dürüst açmak için 8 gb RAM lazım. Benim dediğim gibi F/P bir sistem toplarsa faydasını görür. İyi günler.

Adam ihtiyacını maksimum 200tl ye kapatacakken 1700TL fiyat çıkarmışsınız.
2GB+2GB belleği bizim bakkaldan 100 TL'ye alırım sıkıntı yok. Bu sistem elimizde 8 yıldır var. HD 4650'yi bu kadar ucuza bulmuşken eski sistemi canlandırayım dedim. Buna benzer bir sistemim de vardı. Bkz. Palit NVidia GeForce 7100 GS OC incelemesi.

Son düzenleme:
Siz baya uçmuşsunuz hocam. Size kalırsa download bilgisayarını bu şekilde toplamaya kalkacaksınız. 8gb ram i bırak 2-3Gb ram ile Chrome da akıcı bir performans alınırken sizin öneriniz baya uçuk kalıyor.

İlerde sıkıntı çıkaracaktır o sistem. Değiştirmesi gerekecek. Artık Google Chrome doğru dürüst açmak için 8 gb RAM lazım. Benim dediğim gibi F/P bir sistem toplarsa faydasını görür. İyi günler.
Ben bu sistemi günlük olarak kullanmıyacağım ki.

Hocam Ram konusunda ise 2+2 ye 50-60TL ödeyerekte sahip olabilirsiniz. Ram piyasası baya bir düştü ki bu da ikinci ele yansıdı. 2Gb ddr2 ram i 25-30tl civarı satan çok eleman var. En temizini ve sağlamını bulup daha makul fiyata sistemi yükseltebilirsiniz.

Aynı karttan bende de var ve oyun performansını beğeniyorum. Tabi üstün performans beklenemez ama yinede iyi sonuçlar veriyor. Serial key konusunda ise sizin dediğinizi hiç denememiştim, dediğinizi denemekte fayda var. Belki hiç kaldırmaya gerek kalmadan kabul de edebilir ama kesin bir şey söylemem zor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı