bizzlerulez Kilopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #1 Merhaba, bilgisayarıma bazı durumlardan dolayı format attım. Şimdi ekran kartı driver'ını kurdum ama programı açınca bilgisayar mavi ekran veriyor sizce sorun ne olabilir? (programı silince mavi ekran gelmiyor) Ekran kartı ati radeon hd 4800.
Merhaba, bilgisayarıma bazı durumlardan dolayı format attım. Şimdi ekran kartı driver'ını kurdum ama programı açınca bilgisayar mavi ekran veriyor sizce sorun ne olabilir? (programı silince mavi ekran gelmiyor) Ekran kartı ati radeon hd 4800.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ağustos 2015 #2 Sorun ekran kartının Windows 10 tarafından desteklenmemesi. Hangi sürümü kuruyoursn ? Artı 0 Eksi
KS KS bizzlerulez Kilopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Pardon mesajı yeni gördüm, artık sorun yok ekran kartını duvara astım tablo yaptım. Yardım için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Pardon mesajı yeni gördüm, artık sorun yok ekran kartını duvara astım tablo yaptım. Yardım için teşekkürler.