HD 520 GTA 5 Performansı

Dostum 30FPS' den fazla alıp daha akıcı yağ gibi oynamak istiyorsan ayarlamalısın ama kapalı durmasının bir zararıda olmaz.
Kardeş ya oyunun %75 ini hç kasmadan bitirdim yine kasmaya başladı oyun oynanmıyor giriyorum kasıyor arabya biniyom franklinle orda donup kalıyo çok feci kasıyo ayarları hiç değiştirmedim neden böyle oldu 40-50 fps oynarken neden bukadar düştü artık hiç oynanmıyor bi yardımcı olssan çok sevinirim

Hangi Ayarlarda alıyorsun 50 fpsyi yazabilir misin acaba ?
doku kalitesi çok yüksek diğerleride bazıları normal bazılarıda yüksek

O modelde ki ekran kartı full hd açmaz denedim. 1366 768 en fazla oda ayarlar düşükteyken. İlk başta fps gayet iyiyken tamamen kart ile alakalı şekilde kasma yapıyor ki benchmarkta bile 7 fps olduğunu görmüştüm. Oyun için son ekran kartlarındandır kendileri uzun ömürlü değil.

KARDEŞ ZATEN SON ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİLDİ 1024 MÜ NEYDİ

1280*720 ayarlarda texture quality çok yüksek doku kaliştesi yüksek yansıma kalitesi yüksek su kalitesi yüksek bide txaa açık onun dışındakiler normalde 45-50 fps alıyorum R7 M360 tan

Belli bir süreden sonra FPS düşüyor ise ısınma sorunun olabilir. R7 M360 pekde iyi bir kart değil ayarları yükseltmemenizi öneririm.
evet ısınma sorunum var laptopun kenarının çok ısındığını görüyorum ve bu konuda soğutuculu laptop tutacağı almayı planlıyorum sizce bir faydası olurmu almalımıyım yoksa almamalımıyım

Termal macun ve fan temizliği yapılabilir eğer çok uzun süre yapılmadı ise. MSI afterburner programı ile oyun içindeki sıcaklıkları belirtiniz. Çok üst seviye bir soğutucu almadığın müddetçe 2-3 dereceden fazla etkilemeyecektir. O yüzden soğutucuya para harcama derim.

Termal macun ve fan temizliği yapılabilir eğer çok uzun süre yapılmadı ise. MSI afterburner programı ile oyun içindeki sıcaklıkları belirtiniz. Çok üst seviye bir soğutucu almadığın müddetçe 2-3 dereceden fazla etkilemeyecektir. O yüzden soğutucuya para harcama derim.
Laptopu yılbaşında almıştım macuna felan gerek olmaz heralde msı afterburner ile sıcaklığı kontrol edip yazayım

O modelde ki ekran kartı full hd açmaz denedim. 1366 768 en fazla oda ayarlar düşükteyken. İlk başta fps gayet iyiyken tamamen kart ile alakalı şekilde kasma yapıyor ki benchmarkta bile 7 fps olduğunu görmüştüm. Oyun için son ekran kartlarındandır kendileri uzun ömürlü değil.
1366 768 ayarlarda texture quality çok yüksek doku kalitesi yüksek yansıma kalitesi yüksek su kalitesi yüksek bide txaa açık onun dışındakiler normalde iken ortalama 35 fps aldım ve saatlerce oynadım hiç bir şekilde kasmıyor R7 m360 ı denediğine eminmısın

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı