AhmetAsdemir
Hectopat
- Makaleler
- 3
Ben GTA V oynuyorum, RX 480 beklerken
Ortalama kaç FPS aldın ona göre oyunu indireceğim?Hd 530 kullanıyorum Dota 2'yi 1080p 70 80 fps oynatıyor. Cs Go ise 1024*768 oynuyorum o da 100 civarı fps. Hatta Totalwar Warhammer bile oynadım düşük ayarlarda.
En düşük ayarlarda 1440x900P de oynayabiliyorum.BF1 açık betasını oynamak mümkün mü ? HD 530 ile 720P de.
Kaç FPS aldınız ?En düşük ayarlarda 1440x900P de oynayabiliyorum.
45 filan alıyorum.Kaç FPS aldınız ?
Oyuna ilk girdiğimde biraz takılıyor ama sonra düzeliyor. Çok önemli değil aslında takılması hemen düzeliyor.Baya iyi peki akıcı bir şekilde mi oynuyorsun ?
Bir sorum olacaktı sizde de bir iki el oynadık dan sonra oyun aniden donup bir kaç dakika içerisinde oyundan çıkıyor mu ?Oyuna ilk girdiğimde biraz takılıyor ama sonra düzeliyor. Çok önemli değil aslında takılması hemen düzeliyor.
Donarak değilde internet bağlantısı kesildiğinde çıkıyor.Bir sorum olacaktı sizde de bir iki el oynadık dan sonra oyun aniden donup bir kaç dakika içerisinde oyundan çıkıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.